Telemach predstavil prihodnost neskončnih možnosti

13. 2. 2020 // Scena / Dogodki

Podjetje Telemach je na posebnem dogodku premierno predstavilo svojo prihodnost neskončnih vsebin in to kar na dveh različnih lokacijah - naenkrat. Voditelj Vid Valič na Kongresnem trgu in voditelj Peter Poles pred ljubljanskim Kolosejem. Skupaj sta postregla z nepozabnim doživetjem, polnim odlične glasbe in številnih presenečenj, ki jih ponuja Telemach s svojo najboljšo uporabniško izkušnjo med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji, vse pod hashtagom #telemachitrost.

Vedno zabavna voditelja Vid in Peter sta spretno krmarila skupaj - a vsak iz svoje lokacije, kjer so sočasno nastopili znani slovenski glasbeniki in potrdili hitrost prenosa podatkov, ki jo ponuja Telemach. Pevka Alya je na Kongresnem trgu zapela svojo uspešnico Dobro jutro življenje, na kitari pa jo iz Koloseja spremljal kitarist Nejc Ušlakar. Za glasbeno presenečenje so pokrbeli tudi priljubljeni glasbeniki Anej Piletič in Raay, ki sta nastopila v Koloseju, na Kongresnem trgu pa so se jima med nastopom pridružili Marjetka Vovk, Nika Zorjan in Rok Piletič. "Peti skupaj iz dveh različnih lokacij je bilo nekaj novega in lahko rečemo samo - neverjetno! Prenos je potekal brez zapletov, kar pomeni, da je Telemachova hitrost res odlična. Mi smo zelo uživali v skupnem nastopu, pa čeprav ločeni ," sta povedala glasbenika Raay in Marjetka, ki ju poznamo pod imenom Maraaya.

V uvodu je goste pozdravil gostitelj dogodka, predsednik poslovodstva družbe Telemach,g. Adrian Ježina. "S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem po uporabniški izkušnji je Telemach zavezan uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo. Vesel sem, da smo danes dokazali, da Telemach odlično predstavlja inovacije in hitrost,« je povedal g. Ježina, ki je na dogodku prejel tudi uradni certifikat Telemachu za najboljšo uporabniško izkušnjo, kar je s testom kakovosti omrežja potrdila neodvisna raziskava mednarodnega podjetja Umlaut. »S svojimi izkušnjami na področju testiranj omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Certifikat je izjava o uspešni verifikaciji storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med testiranimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji,« potrjuje Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.

Ekskluzivinega dogodka na Kongresnem trgu so se udeležili tudi številni znani obrazi - Miki Vlahovič, Jernej Damjan, Uroš Smolej, Tadej Bricelj, David Urankar, Nuša Lesar in Gregor Krušič, Jernej in Taya Damjan, F&B Acrobatics in drugi. "Telemach je naredil super dogodek, sama scena, nastopajoči, vsebina, zabavna voditelja, sproščeno vzdušje ... uau. Piko na i dogodku pa so definitvno dali nastopajoči glasbeniki, ki so istočasno nastopili skupaj iz dveh različnih lokacij," je povedal igralec Uroš Smolej, Miki Vlahovič pa dodal: "Odličen dogodek, kjer smo spet videli, kaj prinaša Telemachova hitrost. Tale koncert glasbenikov na dveh lokacijah naenkrat je bil res špica. Preizkusil sem tudi VR očala in sem navdušen, kaj vse že ponuja tehnologija."

unnamed.jpgNastopajoči (BQL, Maraaya, Alya, Nika Zorjan), dobitnica nagrade, predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina in voditelja Peter Poles ter Vid Valič.unnamed_2.jpgAlya, Maraaya, Nika Zorjan in BQL so postregli z glasbenimi točkami, pripravljenimi posebej za ta dogodek.unnamed_1.jpgPredsednik poslovodstva družbe Telemach, g. Adrian Ježina je predstavil #telemachitrost.