Revolucionarni Makeup Revolution udarno v 2018!

14. 12. 2017 // Scena / Dogodki

Ena prepoznavnejših londonskih kozmetičnih blagovnih znamk, Makeup Revolution, je v Ljubljani priredila udarno prednovoletno druženje za poslovne partnerje, medije, blogerje, skratka za vse ljubitelje lepega, kjer so napovedali številne novosti v prihajajočem letu.

Makeup Revolution tako po treh letih delovanja nadaljuje s širjenjem prisotnosti na slovenskem in regionalnih trgih. Ena najmlajših članic Studio Moderna grupacije, je ob zabavni obeležitvi dosežkov preteklega leta predstavila tudi navdihujočo vizijo in načrte za širitev prodajne mreže, asortimana ter ugodnosti za potrošnike.

Makeup Revolution spada med eno najbolj priljubljenih znamk dekorativne kozmetike, ki je kljub mladosti (začetki v 2014) že med trojico najbolj prodajanih znamk tovrstnih proizvodov, na svetu. Z inovativnimi poslovnimi pristopi ter z razumevanjem potreb in zahtev kupcev znamka še naprej žanje velike uspehe, na slovenskem trgu pa je po treh letih prisotnosti prav tako med bolj priljubljenimi znamkami, glede na konkurenco.

Zastopniki znamke na slovenskem trgu so prodajo začeli na spletni platformi Ličila.si, v zadnjih dveh mesecih pa so poslovanje razširili še na police Drogerie Markt (DM) in Tuš drogerij. Na slednjih so takoj pričeli beležiti rekordne prodajne rezultate, kar zagotovo pomeni da ima slovenska ekipa Makeup Revolution močen zagon za aktivno širitev prodajnega asortimana ter prisotnosti na trgih, tako v Sloveniji kot v okoliški regiji.

Dogodek na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je povezovala medijsko prepoznavna Tara Zupančič ter prisotne popeljala skozi svet lepote in uspehov Makeup Revolution. Gostje so na dogodku lahko spoznali bistvo identitete blagovne znamke, njene ključne vrednote ter širok razpon produktov, ki bodo še ugledali luč polic na naših trgovinah in se zabavali ob glasbeni kulisi DJ JAMirka ter prelestne Maje Keuc.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na udarni prednovoletni zabavi Makeup Revolution!

V. J.

Foto: Matjaž Tavčar

maja_keuc.jpgMaja Keuctara_zupanc_ic.jpgTara Zupančič