Razvajanje zmagovalk natečaja Beesecret 'Ta skrivnostna vez'

30. 1. 2018 // Scena / Dogodki

Zmagovalni zapis na Medexovem natečaju "Ta skrivnostna vez", ki ga je zapisala zmagovalka Anita P. je bil: "Najina skrivnost je hvaležnost za vez, ki naju povezuje, za predanost, ki ji slediva, za vse lepe trenutke, ki postanejo prijetni neskončni spomini, ki so temelj za odnose najinih naslednjih generacij".

Zapis je žirijo prepričal z iskrenostjo in srčnostjo, ter pozitivno vibracijo med mamo in hčerjo, ki so jo razbrali tudi iz priložene fotografije. Na nagradno igro ju je opozorila starejša sestra oz. hči, ki je trenutno na porodniškem dopustu. Ker sta Anita in Snežana zelo povezani, je želela, da se na nagradno igro prijavita prav onidve. Pravita, da nista le najbolj povezani, temveč, da sta si tudi najbolj podobni. Sicer pa je njihova družina, kjer so tri dekleta, med seboj zelo povezana, veliko se družijo, se dnevno slišijo po telefonu, skupaj potujejo, preživljajo dopuste, ...

Nagrajenki sta za nagrado prejeli:

2 × serum Beesecret

2 × kremo Beesecret

2 × ličenje

2 × oblikovanje frizure

1 x profesionalno fotografiranje.

Nagrado sta prevzeli prejšnji mesec v prostorih salona Tamara TEAM na Novakovi ulici 5 v Ljubljani. Tamara Janža in njena ekipa so poskrbeli, da sta salon zapustili s svežima pričeskama. Tamara se je pogovorila o željah obeh dam glede barve, dolžine in oblike frizure. Pri tem je upoštevala želje nagrajenk, da ohranita dolžino las, ki jo imata. Z barvo nista bili zadovoljni, zato so po posvetovanju dorekli ton barve.

Za profesionalno ličenje obeh nagrajenk je poskrbela Maja Šušnjara. Maja je Snežano (mamo) naličila bolj nežno (dnevni make-up), pri ličenju Anite (hčere) pa je bila bolj drzna, zato jo je naličila v smoky videzu. Obe sta bili z ličenjem zelo zadovoljni, saj je ličenje odstopalo od njunega vsakodnevnega videza.

Za profesionalno fotografiranje je poskrbel Matic Kremžar. Matic je bil pri izvedbi ves čas prisoten, ujel je tudi momente med friziranjem in ličenjem. Poudarek je bil zagotovo na zaključnem delu, ko sta bili obe nagrajenki sfrizirani, naličeni in oblečeni v oblačila, ki jima dobro pristojijo.

Ob zaključku sta zmagovalki natečaja prejeli vsaka svojo vrečko s serumom in kremo Beesecret. Za kozmetiko sta že slišali, preizkusili pa je še nista. Veseli sta bili, da bosta lahko svoj obraz razvajali s kozmetiko slovenskega porekla.

V. J.

Foto: Matic Kremžar

dsc_6180.jpgdsc_6159.jpg