Praznovanje ljubezni do lepih interjerjev v Formadoma

19. 9. 2016 // Scena / Dogodki

Konec prejšnjega tedna se je v senčnem zavetju pasaže na Mestnem trgu v stari Ljubljani odvil zanimiv družabni dogodek, na katerem so moči v ljubezni do lepo urejenih interjerjev združili arhitektka Nina Štajner in trgovina z dodatki za dom Formadoma. Skupaj so proslavili dve čudoviti novici – novo, večjo prodajalno Formadoma in prenovljeno podobo Nininega bloga Kitchy World.

Dogodka so se udeležili arhitekti, novinarji, blogerji in ostali ljubitelji lepih ambientov, ki so ob sladkih prigrizkih sproščeno klepetali o trednih s področja notranje opreme ter se sprehodili med policami osvežene trgovine Formadoma. Le-ta se po novem ponaša z večjim in bolje založenim salonom na novi lokaciji na Mestnem trgu 11, kjer lahko dom ponudijo več slovenskim in skandinavsko obarvanih blagovnim znamkam. Posebno ljubezen izkazujejo tudi slovenskim oblikovalcem, saj lahko v prodajalni najdemo kose različnih oblikovalcev kot so Urša Hvalica, Florideja, Daša Kogoj in Nina Mihovec s svojo znamko Ooh Noo.

Ena izmed arhitektk, s katero so v preteklosti že izvedli izjemno uspešno serijo arhitekturnih svetovanj, je Nina Štajner. Poleg oblikovanja prostora, predvsem interjerjev, Štajnerjeva že od leta 2008 kurira tudi svoj blog Kitchy World, ki je te dni doživel lepotno preobrazbo. Na blogu je mogoče najti največ vsebin s področja notranje opreme in arhitekture, dopolnjujejo pa jih objave z drugih estetsko zanimivih področij kot so moda, potovanja in lepota. Oziroma, kot nakazuje že samo ime bloga, Kitchy World zajema kičast svet v malem.

PR

Fotografije: Anže Vrabl

screen_shot_2016-09-19_at_14_09_06.jpgscreen_shot_2016-09-19_at_14_09_01.jpg