Po zdravem zajtrku se dan pozna!

18. 1. 2018 // Scena / Dogodki

Danes je Hofer ob zajtrku z mediji predstavil projekt Jaz imam rad Natur aktiv BIO zajtrk, namenjen promociji zajtrkovanja kot zdravega začetka uspešnega dne.

Po zdravem zajtrku se dan pozna. Kljub temu si veliko ljudi še vedno ne vzame časa za najpomembnejši obrok dneva, ki dokazano pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju dnevnih izzivov. Na dogodku so strokovnjaki osvetlili zajtrkovalne navade Slovenk in Slovencev ter njihove vplive na splošno zdravje prebivalstva. O tem, kako lahko priporočila o pomembnosti zajtrkovanja vpeljemo v naš vsakdan, sta spregovorila Mojca Cepuš, certificirana nutricionistka, ter Jan Kovačič, kondicijski trener in inštruktor. Zajtrk je pripravljala Ana Žontar Kristanc, ki je postregla tudi z namigi iz domače kuhinje.

V kolikor bi radi brezplačno preizkusili produkte, iz katerih lahko sestavite resnično zdrav in okusen zajtrk, preverite nagradno igro za brezplačni BIO zajtrk Natur aktiv in oddih na BIO kmetiji. Sodelujte v nagradni igri in si iz izbranih izdelkov Natur aktiv sestavite okusen in hranljiv BIO zajtrk, ki se mu ne bo moč upreti. Da bo užitek popoln, vam vaš brezplačni BIO zajtrk dostavijo, kamorkoli boste želeli!

V nadaljevanju preverite, kako smo danes zajtrkovali - v stilu, seveda!

V. J.

Foto: Jani Ugrin

hofer_biozajtrk_press_foto-janiugrin-8.jpghofer_biozajtrk_press_foto-janiugrin-1.jpg