Parfois je združil modne predstavnice v svoji trgovini!

27. 5. 2019 // Scena / Dogodki

Prejšnji teden je v trgovini Parfois v Cityparku Ljubljana potekalo zabavno druženje z modnimi predstavnicami, ki poosebljajo vizijo vodilne blagovne znamke modnih dodatkov v Evropi – Parfois. Nova Parfoisova kampanja namreč nagovarja ženske, ki se počutijo sproščene v svoji koži, sledijo sebi in ustvarjajo svoje smernice.

Zvezda šova Zvezde plešejo Jana Koteska je svojim modnim kolegicam in ambasadorjem Sportine Group predstavila novo kolekcijo Parfois pod imenom Sem to, kar sem. V znamenju poletnih slaščic, toplih tropskih barv in ženske moči so lahko najljubše kose izbirale blogerke in modne prijateljice Ajda Sitar, Alja Perne, Ana Žontar Kristanc, Alma Kochavy, Anja Baš, Zala Zagoričnik, Bojana Ksela Rose in Eva Centrih.

Novo Parfoisovo kampanjo je navdihnila identiteta ženske, ki je sama sebi zadostna ikona, je sproščena in neobremenjena s smernicami. Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Sportina

screenshot_2019-05-27_at_12_21_48.jpg1g9a8345.jpg