Naučite se urejati svoj dom kot profesionalka

19. 3. 2019 // Scena / Dogodki

Pomlad je čas za detox, aktivnosti in drugačno prehrano, kot ste jo navajeni pozimi. Ker vse cveti in se rojeva na novo v naravi, privoščite tudi sebi osebni preporod, novo rojstvo. Vaš dom je odraz vas samih. In kako skrbite zase, se odraža tudi skozi odnos, ki ga imate do vašega doma. Tako kot v vas samih tečejo energije, ne zanemarite, da tečejo tudi znotraj vašega doma. Več o tem boste izvedele na 3-dnevnem tečaj Vastu-ja, ki bo v naslednjih dneh potekal v Ljubljani in Krškem, ter na katerem se boste naučile urejati svoj dom kot profesionalka!

Na tečaju se bomo naučili osnov hindujske znanosti, ki upošteva naravne zakonitosti pri načrtovanju, gradnji ali urejanju obstoječih prostorov. S pomočjo vedske astrologije bomo izrisali svoje energijske tokove in točke v prostoru ter navsezadnje vzpostavili ravnovesje v prostoru in posledično tudi ravnovesje v sebi!

Obvezna je predhodna prijava preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ, do najkasneje 3 dni pred začetkom delavnice oz. do zapolnitve prostih mest.

V. J.

Foto: Merryfullife

2.jpeg3.jpeg4.jpeg