Nashi Argan Launch event

12. 3. 2016 // Scena / Dogodki

Pred nekaj dnevi je v Vander Hotelu v Ljubljani potekal Nashi Argan Launch event. Predstavitev ekskluzivne profesionalne linije izdelkov za lase Nashi Argan je potekala v prijetnem ambientu prvega slovenskega dizajnerskega hotela, ki je kljub slabemu vremenu pričaral edinstveno spomladansko vzdušje. Dogodka so se udeležili številni znani slovenski lepotni obrazi, tako urednice in blogerke, kot tudi nekatere novinarke.

Celotno linijo so predstavili Tanja Jakomin, direktorica podjetja Neticom d.o.o. in Nicholajs Selusenkovs, Export Manager podjetja Landoll ter tako približali Nashi Argan svet vsem prisotnim.

Linija izdelkov Nashi Argan je v tujini požela velik uspeh, saj temelji na ekskluzivnih formulah obogatenih z dragocenimi kombinacijami naravnih elementov bio certificiranega izvora. Prav zaradi njenih izjemnih učinkovin se na trgu uvršča v višji cenovni razred in bo v Sloveniji na voljo samo v ekskluzivnih frizerskih salonih.

Foto: Cute Life

nikolay_shelushenkov_nashi_argan_it_in_tanja_jakomin_nashi_argan_slo.jpgNikolay Shelushenkov in Tanja Jakomin, Nashi Argananela_sabanagic_streetchatella.jpgAnela Šabanagić