Največja inšpekcija 883 Police v Ljubljani

25. 10. 2017 // Scena / Dogodki

Si upate spustiti hlače? Če si še ne, si boste pa kmalu upali, obljubljajo v Sportini, saj je v Slovenijo končno prispela najbolj kultna znamka jeansa za moške – 883 Police.

"Modna policija" 883 Police je preteklo soboto na ekskluzivnem dogodku v trgovini Sportina v Cityparku v Ljubljani zopet opravila modno inšpekcijo. Patrulja v modrem je moškim obiskovalcem pomagala pri izbiri kavbojk, svoje kavbojke pa so za znamko 883 Police med znanimi obrazi zamenjali tudi: Filip Kržišnik iz F&B Acrobatics, bloger Jani Jugovic "Cool Fotr", skupina New Game Over, DJ Dey, DJ Kleen ter fotograf Marko Ocepek.

Blagovna znamka za moške 883 Police postavlja nove temelje dobrega sloga in z ministrstvom za modo opozarja, da ni vsak par kavbojk v skladu z zakonom! Pri znamki razumejo, da popoln par hlač iz jeansa zahteva ravnotežje med znanjem in veščinami ter kakovostjo in edinstvenostjo, všito v vsako tkanino. Dandanes so njihove kolekcije prežete z drznim, modernim pristopom ter duhom mladosti in svobode. Prvovrstno oblikovanje ter kroji in načini pranja dajejo znamki unikatnost in takojšnjo prepoznavnost.

Blagovno znamko za moške 883 Police najdete v poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Sportina

bloger_cool_fotr.jpgBloger Cool Fotrcool_fotr.jpg