Na predstavitvi antioksidantnega tretmaja Liftactiv Fresh Shot

19. 9. 2017 // Scena / Dogodki

Dandanes so le redke ženske, ki se ne soočajo s trenutki močne utrujenosti zaradi usklajevanja službenega in družinskega življenja. Ta se zaradi oksidativnega stresa začne odražati tudi na obrazu – kot utrujena koža s povešenimi obraznimi potezami in pusto poltjo. Vichy je za vse ženske, ki ne dovolijo, da se jim utrujenost pozna na obrazu, razvil Liftactiv Fresh Shot, antioksidantni tretma, ki vsebuje 15% čistega vitamina C. Poživljajoč učinek je takojšen, po 10 dneh uporabe pa si koža opomore, je bolj spočita, gladka in sijoča.

Ob predstavitvi inovacije je Vichy združil moči z ekskluzivno modno znamko Susnyara. Na dogodku v središču Ljubljane je modna oblikovalka Nina Šušnjara predstavila dolgo pričakovano kolekcijo ženskih torbic in skupaj z Vichyjem pokazala, da je dobra koža vedno najboljši accessoire. Dogodka se je udeležila tudi ambasadorka Vichy Ana Klašnja, priznana baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana, ki je o Vichy inovaciji povedala:

"Že prvi stik z izdelkom je izredno prijeten – tekstura je lahkotna in se zelo enostavno nanaša, sestavine (15 % čistega vitamina C, polifenoli obmorskega bora in fragmentirana hialuronska kislina) pa obljubljajo dober rezultat. In res je mogoče – po 10 dneh je moja koža videti bolj sveža, spočita, jaz pa sem pripravljena na vse profesionalne in zasebne izzive nove sezone!"

V. J.

Foto: Vichy

vichy_in_susnyara_5.jpgVichy & Susnyaradogodek_v_trgovini_omara_3.jpgVeselo druženje