Kateri so najbolj opazni trendi iz nove Mass kolekcije?

11. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Pri Massu so razkrili, kakšno trendi obutev bomo nosili to jesen in zimo. V svoji največji trgovini v Ljubljanskem BTC-ju je predstavnikom medijev in ljubiteljem mode predstavil novo kolekcijo obutve in svojo obogateno ponudbo blagovnih znamk.

Na modnem brunchu je Mass postregel nepogrešljive trende sezone. Na modnem meniju so blesteli čevlji, ki jih to sezono mora imeti v omari vsaka modna navdušenka. Med njimi so nepogrešljive 'grde' superge, nagubani gležnjarji in škornji s kvadratno peto, masivni bulerji z debelimi podplati in škornji z zanimivimi vzorci. Med svežimi trendi izstopajo karo vzorci, živalski potiski in sijoč lakast material, med barvami pa so najbolj opazne bela, vinska rdeča, rjava in drugi odtenki jeseni. Nad novo modno kolekcijo so bile fascinirane številne modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, ki so si za trendi sopotnika te sezone izbrale svoj najljubši par.

V. J.

Foto: Mass

foto_1_1.jpgfoto_2.jpgTina Petkovšek, direktorica marketinga Mass in Tjaša Tršar iz marketinga Mass sta bili zadovoljni z odličnim dogodkom.