Mass na #LJFW predstavil najnovejše trende

14. 4. 2016 // Scena / Dogodki

Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, je za uvod v Ljubljanski teden mode pripravil ekskluziven Mass fashion show in poskrbel za pravo modno poslastico.

Po pisti na Trgu republike v centru Ljubljane so se modeli sprehodili v trendi obutvi, ki jo bomo nosili to pomlad in poletje, skozi Massove modne strasti sezone pa nas je ob tem spretno popeljal modni navdušenec Nejc Simšič.

In kaj bomo nosili letos? V ospredju so casual šik, espadrile, debeli podplati in sandali s tankimi petkami. Med barvami prevladujejo pastelne in metalik barve, pridih glamourja pa dodajo kristalčki, bleščice, resice in potiski.

Modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke so nadvse uživale v ogledovanju čevljev in modnem druženju. Njihovo občudovanje so poželi tudi izbrani modeli trendi obutve, ki so bili ob pisti razstavljeni kot prave umetnine pod slikarskimi platni s podobo modne ikone Severine. Zraven seveda ni manjkal njen izbor obutve za kampanjo Odkrij svojo strast, ki ga že najdete na Massovih policah po vsej Sloveniji. Tam boste poleg ostale bogate ponudbe ekskluzivno v Massu našli tudi priznane blagovne znamke Alma en Pena, Creator Silver Line, La Coq Sportif, Planisphere, Mjus, Relance in Bullboxer.

Mass bo kot ponosni sponzor del Ljubljanskega tedna mode skozi vse dni modnega dogajanja. Obiskovalci bodo lahko obutev Mass občudovali na modnih revijah ter v Massovem kotičku na prizorišču.

Foto: PR

mass_2.jpgmass_3.jpg