Kiehl’s odpira svoja vrata v Sloveniji

23. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Kiehl’s Since 1851, legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, je odprl svoja vrata na kozmetičnem oddelku v ljubljanskem Maxiju!

V vseh Kiehl’sovih trgovinah se načela klasične lekarne prepletajo s sodobnimi elementi, ki odražajo posebnosti posamezne skupnosti in častijo začetke podjetja v newyorški četrti East Village. Že pri vhodu v edinstveni prostor se obiskovalci seznanijo z dolgo zgodovino in ekscentričnim značajem podjetja: povsod je mogoče videti sledi dolge Kiehl’sove tradicije, vključno s fotografijami prvotne lokacije glavne trgovine v New Yorku, družine ustanovitelja in ekspedicij pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Kiehl’sova trgovina v Ljubljani, ki se nahaja na eni najboljših lokacij, kjer se družabno življenje odvija že 47 let, v prodajnem prostoru pravkar prenovljenega pritličja Maxija, bo v lokalno skupnost vnesla delček prvotne newyorške lekarne.

"Kiehl’s verjame v učinkovitost svojih formul in vlaga veliko truda v to, da režime nege oblikuje skladno z individualnimi potrebami kupcev. Naša dolgoletna lekarniška tradicija in visoka raven storitev se odražata v programu deljenja velikih količin brezplačnih vzorcev. Naša misija je zadostiti potrebam kupcev v skladu z njihovimi individualnimi željami in navedene težnje se že leta izvajajo nadvse uspešno," je na odprtju, na katerem smo se o odličnosti njihovih izdelkov prepričali tudi mi, izjavila Cheryl Vitali, Kiehl’sova glavna direktorica za svetovne trge.

V. J.

Foto: Kiehl’s Slovenija

kiehls-127.jpgkiehls-29.jpg