Kako bomo dišale to jesen in zimo?

19. 9. 2019 // Scena / Dogodki

Lancôme, ena od vodilnih svetovnih znamk luksuznih proizvodov za lepoto, nadaljuje svojo dišečo zgodbo z lansiranjem nove ženske dišave Idôle. Gre za vonj, ki ga vsekakor uvrščamo med tiste vonje, zaradi katerih ob objemu osebe enostavno hočemo vedeti ime in znamko njihovega parfuma. Torej za dišavo, ki pusti vtis - dober vtis.

Dišava Idôle je popolna za mlade ženske na začetku uspešne karierne poti. Je dišava, ki napolni s samozavestjo in navdihuje tudi druge, ki pridejo v stik z njo.

Zakaj Idôle?

Ker lahko prav vsaka ženska predstavlja idol. Sebi ali drugim. Svojim prijateljicam, podrejenim, naključnim mimoidočim. Idôle nas poziva, da verjamemo vase, da zaupamo poti, na kateri smo. Da gremo enostavno naprej. Je simbol brezmejnih možnosti. Idôle so ustvarile tri talentirane ženske - Shyamala Maisondieu, Adriana Medina in Nadège Le Garlanteze. Vsaka prihaja s svojega kontinenta, vse so različne, a se ujamejo v eni točki - ljubijo parfume. Idôle je kot mešanica mosušnih in cvetličnih not nežen in močan hkrati. Tako kot je nežna in močna njegova ambasadorka - mlada in uspešna ameriška filmska igralka Zendaya Coleman. Lepotica je vsekakor navdih za vse generacije, njen najljubši vonj pa je navdihnil tudi obiskovalke predstavitvenega dogodka v Ljubljani. V nadaljevanju preverite, kako so uživale v pozitivni atmosferi!

V. J.

Foto: Lancôme

4w5a4472.jpg4w5a5029.jpg