Jasna Oklešen razkrila svoje trike na ekskluzivni dm Akademiji ličenja

24. 11. 2019 // Scena / Dogodki

Jasna Oklešen je make up artistka in prvo ime dm Akademije ličenja. V več kot treh letih delovanja je na tečajih navdušila preko 1000 žensk iz vse Slovenije. Ta teden tudi predstavnike medijev in vplivnice, ki so se udeležile ekskluzivne dm Akademije ličenja, na kateri je dm drogerie markt Slovenija predstavil Beauty Box, ki v bližajočih se prazničnih dneh prihaja na prodajne police.

Jasna Oklešen je znana po tem, da se posveti vsaki posameznici. Tokrat si je za model izbrala pevko in vplivnico Gajo Prestor, na kateri je predstavila vse tehnike, s katerimi lahko vsak ustvari naraven make up, ki bo tudi na najdaljšo noč v letu privabil pozornost vseh. V njenem Carpus Make up Centru, kjer tudi sicer skozi leto potekajo delavnice v okviru dm Akademije ličenja, so udeleženci spoznali najnovejše trende ličenja. In kateri prevladuje ta trenutek? “Močna rdeča šminka, svež videz kože – glow in nežno poudarjene obrvi,” pravi Jasna, ki izpostavi, da predstavnice nežnejšega spola že pri izbiri podlage običajno naredijo poglavitno napako. “Izberejo napačen odtenek pudra ali podlage, ki je lahko rezultat ličenja pod napačno svetlobo, ali pa uporaba istega odtenka skozi vse leto. Na delavnicah jim predstavim trike, kako privarčevati pri nakupu podlage in narediti odtenke za vse letne čase le iz dveh barv. Navadno na delavnice prihajajo ženske, ki se ličijo zelo malo in jim pomagam najti preproste tehnike, kjer lahko osvojijo ličenje za svoj tip obraza ter barve, ki jim pristojijo. Se pa najdejo tudi tiste, ki se že ličijo, pa bi rade videle, kako lahko izboljšajo ali najdejo nov način ličenja zase,” o posebnostih interaktivnih in personaliziranih make up delavnic doda Jasna.

dm Beauty Box – popolno praznično darilo

Zvezda dogodka je bil praznično obarvan dm Beauty Box, ki združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistov z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. S paleto senčil, rdečilom za ustnice, črtalom za ustnice, osvetljevalcem, čopičem za nanos osvetljevalca, maskaro in korektorjem, vsebuje vse potrebno za glamurozen videz na prihajajočih prazničnih zabavah. Ker bo v dm prodajalnah na voljo od 26. novembra dalje v omejeni količini in s 50- odstotnim prihrankom, bo tudi Božiček v letošnjem letu z nakupom daril malce pohitel. Svoja darilca so prejeli tudi udeleženci ekskluzivnega dogodka, med prvimi, ki so izdelke na svojem obrazu že preizkusile, so tudi lepotne strokovnjakinje Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Jasna Vale in Ajda Sitar.

V. J.

Foto: Dean Dubokovič

3_dm_lansiranje_beauty_box_21_11_2019_-_photo_dean_dubokovic-187.jpgMed prvimi so izbrana ličila v dm Beauty Boxu preizkusile vplivnice Nika Veger, Gaja Prestor in Tjaša Kokalj Jerala.1_dm_lansiranje_beauty_box_21_11_2019_-_photo_dean_dubokovic-127.jpgPraznični dm Beauty Box z izbranimi ličili prihaja na prodajne police 26. novembra.2_dm_lansiranje_beauty_box_21_11_2019_-_photo_dean_dubokovic-194.jpgMake up artistka Jasna Oklešen je na ekskluzivni dm Akademiji ličenja prikazala trende, s katerimi boste navdušile na prazničnih zabavah.