H&M praznuje sodelovanje z Muglerjem

5. 5. 2023 // Scena / Dogodki

H&M je v Wilhelm Studios v Berlinu proslavil skorajšnji začetek težko pričakovanega sodelovanja z ikonično modno hišo Mugler.

H&M je gostil svojo največjo otvoritveno zabavo v Evropi, energičen večer, na katerem sta se združila glasba in moda, prijatelji blagovne znamke pa so se zbrali, da bi praznovali. Glavni nastopajoči, raper Tommy Cash, je na odru poskrbel za visoko energijo in poskrbel, da so vsi neprestano plesali.

Dogodek je bil pripravljen kot nepozabno doživetje, saj je vključeval različne kurirane prostore in DJ nastope VTSS, Toccorore in Chippy Nonstopa. Izvajalec in producent Zebra Katz je dopolnil bleščečo zasedbo, ki je združevala zvok, stil, nastope v živo, klubsko kulturo in ples. Pravi poklon teatralnosti in ognjevitosti, ki je značilna za modno hišo od njenih začetkov pod vodstvom Thierryja Muglerja do sedanje inkarnacije pod vodstvom Caseyja Cadwalladerja.

Na zabavi so bili različni udeleženci, od berlinskih poznavalcev modne industrije do mednarodnega tiska in slovenskih vplivnežev, kot so Gaja Prestor, Nina Grilc in Mia Guček, ki so vse nosile kose iz kolekcije Mugler H&M.

Kolekcija je bila predstavljena v ločenih prostorih. Gostje so bili vodeni skozi svetel prostor, kjer so bile lutke, pritrjene na ledenih blokih, predstavljene znotraj instalacije. Le-ta je ustvarila senzorični prostor in vzbudila radovednost gostov. Množica obiskovalcev zabave je bila nato vodena skozi temen prostor, ki so ga poudarjale instalacije, ki jih je zasnoval sodobni umetnik svetlobe Nick Verstand.

Foto: PR

ra_9363.jpgra_8029.jpg