Gamarde – organska dermatološka nega s termalno vodo

14. 3. 2023 // Scena / Dogodki

Edinstvena sestavina kozmetike Gamarde je voda iz termalnega vrelca Gamarde-les-Bains.

Prvo kopališče je bilo dokončano leta 1841, napajalo pa se je iz zgodovinskega izvira Buccuron. Po pridobitvi pozitivnega mnenja Medicinske akademije leta 1841 in priznanju termalne vode Gamarde-les-Bains kot vode z zdravilnimi učinki, se je konec 19. stoletja pričela medicinska hidroterapija. Vodi Eau de Gamarde so bile priznane tudi presnovne in dermatološke lastnosti, zdravljenje v toplicah pa je vključevalo kopeli in kure s pijačo. Slovela je kot zdravilo za dermatoze, pomagala pa celo pri celjenju hudih opeklin vojakov med prvo svetovno vojno. Njena izjemna pot skozi geološke kamnine v jugozahodu Francije jo obogati z minerali (kloridi, natrij, hidrogenimi karbonati ...), kadmijem in cinkom. Skrivnost izjemnega vpliva na nego kože ima zaradi svoje visoke vsebnosti žvepla, ki zaščiti kožno bariero, pomiri razdraženo kožo in zmanjša občutljivost in rdečico.

Termalna voda v vsaki torbici!

Gamarde termalna voda v spreju je vsekakor eden izmed osnovnih izdelkov, po katerem stranke največkrat posegajo zaradi pomirjujočih lastnosti in primernosti za občutljivo kožo. Omili razdraženost kože in nudi edinstveno ugodje in mehkobo občutljivi koži. Kožo navlaži in tonizira, s tem pa služi kot odlična podlaga pod ličili in osvežitev po sončenju.

Široka paleta izdelkov za vse tipe kož

100-odstotno naravno certificirana organska kozmetika je primerna tudi za vegane. Odlikujejo jo hipoalergene formule, dermatološko testiranje, ne vsebuje sulfatov, sintetičnih konzervansov in umetnih dišav. Okolju prijazni pa niso le izdelki, temveč tudi embalaža, vključno s tiskarsko barvo na rastlinski bazi.

Slovenske lepotne navdušenke lahko odslej v ponudbi Gamarde najdejo čistilne izdelke, tonike, vlažilne in anti-age kreme, serume, maske in izdelke za nego telesa in intimno nego, šampone ter otroško linijo izdelkov. Posebna linija nege Gamarde je namenjena tudi vsem z atopijskim dermatitisom. Pri njih boste našli tudi izdelke za moške.

Ne zamudite priložnosti, da odkrijete prednosti izdelkov za nego kože Gamarde! Blagovna znamka Gamarde je zdaj na voljo na spletu, v izbranih lekarnah, veleblagovnici Nama in večjih trgovinah Baby center.

Foto: PR

press6_large.jpeg