Bili smo na odprtju prenovljenega pritličja blagovnice Maxi

12. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Ta teden smo se udeležili odprtja prenovljenega pritličja blagovnice Maxi, ki je prve obiskovalce sprejela že pred davnimi 47 leti. V njej že vseskozi sledijo zadnjim trendom, obenem pa se dobro zavedajo pomena tradicije, ki jo nadvse spoštujejo skozi vso svojo zgodovino. To se odraža tudi v novem videzu vedno prijazne in vabljive blagovnice.

Praznovanja ob novem začetku se je udeležilo več kot 400 ljudi, dogodek pa sta glasbeno obarvala Lado Leskovar in Oto Pestner. V vlogi manekenov, ki so predstavili blagovne znamke oblačil in očal, so nastopili znani Slovenci: Adi Smolar, Sabina Kogovšek, Luka Sešek, Ana Klašnja, Miha Deželak, Tina Gorenjak, Oriana Girroto, Matjaž Kumelj, Rok Gracer, Nina Gazibara in Denis Porčič – Chorchyp. Obiskovalci so lahko uživali tudi v živi izložbi, saj je bil Maxi pred 47 let prva blagovnica, ki je imel ob odprtju živo izložbo.

"Na police blagovnice Maxi smo ob odprtju prenovljenega pritličja pripeljali številne nove blagovne znamke, nekatere med njimi so ekskluzivne. Program kozmetike in parfumov je izjemno bogat, pohvalimo se lahko z ekskluzivnimi dišavami Tom Ford, Chanel, Guerlain in Valmont. Ponosen sem, da kot prvi v Sloveniji predstavljamo ameriško naravno negovalno kozmetiko Kiehl's. Premierno je v Maxijevih prostorih tudi korejska negovalna kozmetika Erborian. Prenovljeno pritličje prinaša kotiček priznanih sončnih in korekcijskih očal Optike Krstič, osvežena je tudi ponudba ur Slowatch. Svojo ponudbo imajo Zakladi Slovenije, originalni kotiček Samsonite pa je prenovljen," je ob otvoritvi povedal Goran Kristan, direktor podjetja Montecristo SL.

V nadaljevanju preverite, koga vse smo srečali na slavnostnem odprtju prenovljenega pritličja blagovnice Maxi, v kateri bomo odslej še raje nakupovali!

V. J.

Foto: Maxi

poslikana_dekleta_so_se_bles_c_ala_v_logotipih_blagovnih_znamk_maxija.jpggoran_kristan-_direktor_podjetja_montecristo_sl.jpg