Bavaria wild west večer

18. 4. 2015 // Scena / Dogodki

Nizozemska pivovarna Bavaria sodi med največje in najstarejše evropske pivovarne z več kot 300 letno tradicijo. Je edina nizozemska pivovarna, ki je še vedno v lasti svojih prvih lastnikov, družine Swinkels in jo sedaj vodi že sedma generacija ustanoviteljev pivovarne. Pivci Bavario cenijo kot pivo izjemno čistega, svežega, rahlo grenkega okusa, izjemne pitnosti. V čem je skrivnost? Skrivnost piva Bavaria je v najboljšem sladu, ki je proizveden iz skrbno izbranih sort ječmena - Bavaria je namreč ena redkih pivovarn, ki proizvajajo svoj ječmenov slad.

Skozi modro obarvan ter z vonjem po hmelju in senu napolnjen večer na Ljubljanskem gradu nas je popeljal šerif Klemen Bunderla, družbo pa so mu delale brhke Coyotes plesalke She divaz, ki so s svojimi plesnimi točkami na točilnem pultu še dodatno popestrile večer na divjem zahodu. Skupaj s plesa željnimi obiskovalci so zaplesale tudi Bavaria ples.

Na divjem zahodu Bavaria pa so se v družbi najboljšega zlato-rumenega hmeljskega napitka odvijale tudi tematske igre. Od jahanja bika, na katerem so zdržali le najbolj vztrajni kavbojci, do metanja podkev in podiranja piramid iz pločevink. Ob igrah in plesu so se gostje zabavali in nazdravljali z Bavaria pivom.

Foto: Zaklop in Mediaspeed

bavaria_foto_mediaspeed_118.jpgbavaria_foto_mediaspeed_70.jpg