Apple Shop je odprt!

24. 10. 2015 // Scena / Dogodki

V Big Bangu v ljubljanskem BTC-ju se je odprl prvi Apple Shop v Sloveniji, kar je razveselilo številne Apple navdušence. Še pred odprtjem se je pred vhodom v Big Bang zbrala neučakana množica tistih, ki so hoteli med prvimi izkoristiti mamljive otvoritvene popuste. DJ je z glasbo poskrbel za zabavo, da je bilo tudi čakanje povsem v stilu. V Apple Shopu bodo v prijetnem okolju kupci lahko pobliže spoznali Applove inovativne izdelke in rešitve, kot so Mac, iPhone in iPad, ter številno dodatno opremo. S strani Appla strokovno usposobljeni svetovalci pa bodo z osebno obravnavo v podporo še tako zahtevnim kupcem.

V Big Bangu obljubljajo zares prvovrstno nakupovalno izkušnjo. »Apple Shop v Big Bangu BTC je za nas potrditev, da smo trgovec, ki zna prisluhniti svojim kupcem in jim vedno znova ponuditi čim boljše rešitve in storitve. Naš slogan »Boljša storitev, boljši nakup«, dobiva z odprtjem Apple Shopa nove dimenzije, kjer sta najpomembnejši izjemna nakupovalna izkušnja in prvovrstna storitev,« je zadovoljna Tanja Kranjc, vodja zabavne elektronike v Big Bangu.

»Otvoritev prvega Apple Shopa v Sloveniji pomeni, da bo kupcem na voljo nov prostor, nova edinstvena izkušnja nakupovanja vrhunskih Applovih izdelkov pod okriljem največjega trgovca zabavne elektronike pri nas, v Big Bangu BTC Ljubljana,« je povedala Branka Čander, General Manager za Adriatic regijo podjetja Apcom.

Foto: PR

unnamed.jpgunnamed_1.jpgTanja Kranjc, vodja zabavne elektronike v Big Bangu, in Branka Čander, general manager za Adriatic regijo v Apcomu med slavnostnim rezanjem traku