Afroditino nepozabno poletje

30. 5. 2017 // Scena / Dogodki

Kozmetika Afrodita je na plaži nad mestom navdušila z zadnjimi kozmetičnimi smernicami za poletno nego kože! Na terasi hotela Vander Urbani Resort, povsem odeti v poletno eksotiko, so medijem in lepotnim blogerkam predstavili novo linijo izdelkov za zaščito pred soncem Sun Care.

Ker so nove izdelke ustvarili z veliko mero odgovornosti do zdravja, so v goste povabili tudi sodelavko iz razvojnih laboratorijev Nino Pečak, mag. farmacije, ki je podrla nekaj najbolj trdnih mitov o sončenju ter vedenje o aktualnih kozmetičnih trendih povezala z zdravim odnosom do lepo negovane kože.

Po predstavitvi naprednih, dermatološko testiranih izdelkov, ki zagotavljajo učinkovito UVA in UVB zaščito, so po slavni Marmeladi napovedali tudi nov hit poletja – Jogurt za telo s 100% kokosovo vodo! Predstavljene novosti so ob izjemnih naravnih sestavinah in zanimivih teksturah povabljene povsem očarale tudi z omamnim vonjem kokosa ter v kombinaciji s sproščenim druženjem na Afroditini plaži odprle vrata nepozabnemu poletju.

V nadaljevanju preverite, kako so znani uživali na Afroditini plaži nad mestom in spoznajte najnovejši hit letošnjega poletja - Jogurt!

V. J.

Foto: Afrodita

afroditini_sun_care_izdelki_za_nepozabno_poletje.jpgAfroditini Sun Care izdelki za nepozabno poletjeafroditina_plaz_a_nad_ljubljano.jpgAfroditina plaža nad Ljubljano