Znani slovenski blogerki ustvarili čevlje za Alpino!

10. 3. 2018 // Moda / Novosti

Pred približno pol leta je slovenska ikonična znamka obutve Alpina k sodelovanju in kreiranju kolekcije Alpina pomlad/poletje 2018 povabila vplivno modno blogerko Aljo Bitenc in uspešno mami blogerko Bojano Ksela Rose, z namenom da ustvarita obutev po svojem okusu, ki bo v Alpinine trgovine pripeljala novo, mlajšo generacijo. Gre za prvi slovenski primer povezovanja blogerk s proizvajalcem modne obutve, pri čemer modni navdušenki sodelujeta pri celotnem razvoju vsaka svojega modela čevlja.

“Pri izdelavi čevlja sem izhajala iz svojega lastnega stila in okusa – želela sem ustvariti model čevlja, ki predstavlja mene, ob enem pa je primeren za vsakodnevno nošnjo in stiliranje z najrazličnejšimi outfiti. Gre za minimalističen kos, ki je narejen iz visokokvalitetnih naravnih materialov (usnje), s trendi dodatkom – perlice na petah čevljev.” Alja Bitenc

Alja se je odločila za 3 barvne kombinacije – klasično črno, pomladno/poletno bež oz. nude in pa letošnje leto zelo popularno bordo rdečo, Bojana pa za črno in bež.

“Za črno sem se odločila zato ker je ta barva najbolj klasična, nosljiva, najbolj primerna za kombiniranje in pa predvsem najbolj zaželjena med modnimi navdušenkami. Bordo rdeča je trenutno zelo trendi, bež/nude barvo (moja najljubša) pa je barva, ki je primerna in zelo nosljiva za pomladno/poletne mesece. Z barvami sem želela iti v trend, ampak vseeno ostati pri nosljivih barvah, ki so primerne za kombiniranje, predvsem pa mi je pomembno to, da jih ljudje lahko nosijo vsak dan!” Alja Bitenc

Ekskluzivni modeli, ki so že prepričali tudi najzahtevnejše modne poznavalke, so na voljo v spletni prodajalni po ugodnješi ceni do 14.3., od 14.3. naprej pa bodo vsi modeli na voljo v izbranih prodajalnah Alpina (Ljubljana BTC, Kranj MC, Koper, Maribor TC Tabor). Aljine natikače lahko kupite tukaj, Bojanine pa tukaj.

V. J.

Foto: Arhiv Alje Bitenc, Instagram

img_4585.jpgimg_0849.jpg