Tukaj je nova kolekcija espadril Havaianas Origine Slim!

24. 2. 2018 // Moda / Novosti

Spomladanski meseci so pred nami in kolekcija Havaianas espadril, v najbolj trendi barvnih odtenkih in printih, bo še dodatno polepšala skok v sončno in cvetočo pomlad, ki se počasi, a vztrajno približuje.

Havaianas v spomladansko sezono vstopa s priljubljeno kolekcijo espadril Origine Slim. Govorimo o enem največjih modnih hitov pretekle sezone, ki se letos ponovno vrača na prodajne police, a tokrat v razširjeni barvni paleti in novimi vzorci printov, s katerimi bomo ustvarjali neštete modne kombinacije. Modeli kolekcije Origine Slim espadril osvajajo ljubiteljice modnih trendov z ženstvenimi in mehkimi linijami ter nepogrešljivimi trakovi za zavezovanje okoli gležnja.

V kolikor si želite klasičnega modela espadril, se trak za zavezovanje enostavno odstrani, ali pa ga zamenjamo s katerimkoli drugim trakom vibrantnih barvnih odtenkov. Izgled prave modne balerine je zagotovljen!

Espadrile Havaianas Origine Slim so dostopne v šetstih enobarvnih odtenkih (36 evrov), v vzorcu priljubljenih črt in svetlega metalik sijaja (40 evrov).

Havaianas Origine Slim espadrile bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše modne okuse!

V. J.

Foto: Havaianas

e.jpghavaianas_origine_slim_36-00_eur_7.jpg