Superge: Zakaj nikakor ne smejo manjkati v vaši garderobi

14. 11. 2023 // Moda / Novosti

Ali že veste, kakšne čevlje izbrati, da boste poskrbeli za trendovski videz in udobje obenem? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov.

Zagotovo poznate tisti občutek, ko vas v službi čaka pomemben sestanek, a res ni tisti dan, ko bi se ven odpravile v petkah? Ali pa prijetno druženje z vašim najdražjim, ki je čisto preveč sproščeno za salonarje, balerinke pa niso vaš slog? Odgovor je preprost: superge. Časi, ko so bile superge rezervirane le za športne dogodke in rekreacijo, so namreč mimo. Nizki čevlji, najsi gre za bolj ali manj športne modele, so še kako in. Preverite, zakaj.

Udobje in moden videz nista naključje

Pred nakupom novega para obutve, se tako prepričajte, da bo ta ustrezal vašim željam in seveda aktivnostim. Ne glede na to, ali boste izbrale model obutve, ki je posebej prilagojen vadbi, ali pa izbrale trekking čevlje, se morda odločile za trendovske superge, lahko ste prepričane, da vam bo udobno. Pred nakupom preverite tudi značilnosti in material čevlja. V primeru, da večino časa preživite na nogah, velja izbrati mehke čevlje z udobnim podplatom, ki bo amortiziral vaš korak. V čevljih iz naravnih materialov boste tako poskrbele, da bodo vaša stopala sveža in suha, vaš korak pa lahkoten. Na izbiro so športni ženski čevlji, od vašega osebnega stila pa je odvisno, za katere se boste odločile.

Že veste, kakšen model boste izbrale?

Če iščete čevlje, ki jih boste lahko kar najbolje skombinirale s preostalo garderobo, izberite bele nevtralne superge brez opaznejših detajlov, ki se ujemajo tako s športno kot tudi elegantno garderobo.

Za nekoliko več popestrite v vsakodnevnem imidžu pa izberite čevlje v pisanih barvah, nadvse priljubljeni so pasteli, še vedno so "in" kovinski dodatki, kot so denimo neti in zakovice.

Za tiste pripadnice nežnejšega spola, ki nikakor ne morejo brez visokih petk, so na voljo tudi superge z debelejšim podplatom, ki so preteklih nekaj sezon še posebej modne, kot tudi robustni čevlji, ki spominjajo na obdobje 90-ih. Mednje sodijo tudi čevlji z velikimi napisi in logotipi blagovnih znamk, ki so prav tako na seznamu priljubljene obutve modnih vplivnic.

Za nadvse priljubljeno obutev, ki je nepogrešljiv kos vseh modnih navdušenk, ki prisegajo na udobje in dovršen videz, so tako ženski čevlji Puma, kjer lahko izbirate med pisano paleto različnih barv, vzorcev in modelov s prepoznavnim logotipom nemške blagovne znamke. Obutev s podpisom Puma pa slovi tudi po izrednem udobju med hojo, zato nanjo prisegajo tako vrhunski športniki, modni poznavalci, predvsem pa ljubitelji sproščenega modnega sloga.

Pobrskajte po široki ponudbi obutve na spletni strani Footshop, kjer lahko izberete tudi nov kos oblačil, se morda odločite za nakup novega modnega dodatka, ali pa izberete novo torbico ali nahrbtnik.

Foto: alones - stock.adobe.com

adobestock_543647253.jpg