Ste pripravljeni na prav posebno modno presenečenje?

27. 2. 2019 // Moda / Novosti

Fashioniste in fashionisti, pozor! Od danes, 1. marca, naprej so na enem mestu naprodaj vsi najbolj zaželeni modni prijatelji! V mislih imamo modne prijatelje blagovne znamke trgovin XYZ in Sportina, ki vas po novem združeni pričakujejo v pritličju Cityparka! Gre za noro dobro šoping izkušnjo za vsak okus, ki jo enostavno ne gre zamuditi!

Sportina Group z današnjim dnem začenja novo modno poglavje, saj v pritličju nakupovalnega središča Citypark odpira prvo združeno trgovino XYZ & Sportina. Gre za prvo takšno trgovino v regiji, ki bo na enem mestu ponudila vse stile in blagovne znamke za vse stile in modne značaje. V pritličnem prostoru nekdanjega XYZ bo modne navdušence gostila Sportina, v prvem nadstropju pa XYZ. Tako boste lahko v pritličju trgovine XYZ & Sportina kupovali ležerne blagovne znamke ulične mode, kot so Jack & Jones, Marx, Armani Exchange, Antony Morato, Esprit, Vero Moda in druge, medtem ko vas bodo v prvem nadstropju še naprej navduševala priznana modna imena, kot so Balmain, Versace, Burberry, Karl Lagerfeld, Elisabetta Franchi Boss, Polo Ralph Lauren in drugi.

Pestra in pazljiva izbira blagovnih znamk je tudi rdeča nit otvoritvene kampanje, v kateri se je šest znanih obrazov znašlo pred objektivom, vsak s svojim stilom. Alma Kochavy, Tesa Jurjaševič in Anže Zevnik so najraje oblečeni v kombinacije XYZ, medtem ko so se v Sportinini preobleki znašli Anže Mežan, Gregor Kirsch in Jana Koteska. Posnemajte njihove top stajlinge, ki jih najdete v združeni trgovini XYZ & Sportina v pritličju Cityparka – vrata se odprejo danes, 1. marca 2019! Nas že srbijo prsti, pa vas? :)

V. J.

Foto: Sportina

19-02-26-sportina-xyz-citypark-prijatelji-digi-fashion-si-950x646px.jpg