Pripravljeni na nove začetke

22. 2. 2017 // Moda / Novosti

Pomlad prinaša nove začetke in s tem v naših glavah zaživijo ideje o neštetih potovanjih, ki nas čakajo v prihajajočih mesecih. Kako bi bilo vsak dan dojeti kot novo dogodivščino in kako bi bilo, če bi vsak trenutek živeli, kot da lahkotno potujemo, brez odvečne prtljage? To je izziv blagovne znamke KVL! Življenje je potovanje, vaša oblačila so ob tem tista, ki vas le še navdihujejo in vam dajejo vedno znova energijo, že zgolj s tem, ker jih nosite. Majice s kratkimi rokavi, na katerih se odslikavajo pokrajine največjih mest, praznični potiski, barve karnevala in veliko pozitivnega. Kolekcija KVL by KENVELO pomlad-poletje 2017 je namenjena tistim, ki živijo v urbani džungli, a si v mislih slikajo tropske plaže in neskončen dopust.

Ženska kolekcija

Žensko kolekcijo sestavljajo uravnotežene linije, ki odsevajo tako športni kot casual stil oblačenja, v dinamični različici mix&match (kombiniranje). Ohlapni kroji so hit te sezone, saj omogočajo kombiniranje v različni stilskih kombinacijah, majice z enostavnimi ali živahnimi potiski, bodo tako dovoljene v kombinaciji s prešitimi jaknami ali brezrokavnik ter širokimi jersey hlačami. Vaš dan bo kot bi preživljali počitnice v enem od velemest, odkrivali njegove ulice, spomenike in znamenitosti.

Eksperiment „potovanja brez odvečne prtljage” se nadaljuje: v modnem popotovanju, ki ga za pomlad in poletje predlaga KVL - ko se novi jeans odlično ujema s tankimi puloverji v različnih poletnih barvah oziroma se kombinira s puloverji, ki jih je navdihnil svet navtike in nas spominjajo na oddih ob obali. Eko usnjene jakne bodo zagotovile enostaven prehod iz zgodnje pomladi v poletno sezono in pletene jopice, bodo vaše prijateljice ob hladnih jutrih in ob svežih večernih.

Moška kolekcija

Podobno kot žensko je tudi moško kolekcijo pomlad-poletje navdihnilo kultno ameriško cestno potovanje po znameniti Route 66. Ključni kosi kolekcije za moške so majice različnih barv, potiskov in krojev. Najbolj kompleksen je dejansko način, kako vse jih lahko nosimo: z zavihanimi rokavi in v kombinaciji z najbljubšim KVL jeansom za smart ali casual outfit, ali pa morda s hlačami in enostavno majico za uporniški ali „lahkotno-potovalni” look v kombinaciji s kratkimi hlačami, ki slikajo počitniško vzdušje tudi v mestu! Tu so še majice s sporočil v vintage tipografijah, ki prinašaja posebno osebnost.

Avanturistični duh ohranja serija izdelkov, ki povečuje dinamiko: jeans hlače v različnih krojih in moške jopice z zadrgo, ameriške kolidž majice, brezrokavniki v eksplozivnih barvah in eko usnjene jakne.

Začetek nove sezone lahko pomeni detoks vaše garderobe, kar pomeni da vanjo dodate tiste ključne kose oblačil, ki jih potrebujete za sproščeno, navdahnjeno ter svežo moško in žensko garderobo. KVL by KENVELO je glavno stičišče za vse trende sezone in tiste izdelke, ki jih to sezono enostavno morate imeti!

Predstavljeno kolekcijo boste našli na prodajnih policah najbližje Modiane.

PR

Foto: KVL

dsc5889-kvl-spring-p.jpgdsc5715-kvl-spring-p.jpg