Sandra Haddad: “Ali verjamete v vile?”

3. 8. 2015 // Moda / Novosti

Hrvaška oblikovalka Sandra Haddad prinaša novo kolekcijo romantičnih poročnih oblek z naslovom “Do you believe in fairies?” oz. “Ali verjamete v vile?”

Poročne oblke Sandre Haddad so romantične, nežne, skoraj neresnične. Tisto, kar njenim stvaritvam daje posebno čarobnost, je umetelno cvetje, s katerim okrašuje obleke. Pri svojem ustvarjanju je pozorna na to, da so obleke narejene iz lahkih in zračnih materialov,v katerih se bodo neveste na svoj poročni dan počutile neovirane in svobodne.

Posebnost poročnih oblek Sandre Haddad so nežni pastelni odtenki, s katerimi se rada poigrava. V razkošni izbiri barv od “off” bele, barve šampanjca, pudra in vse do barve sivke, bo vsaka nevesta našla svojo idealno obleko, ki bo najbolje poudarila njen obraz, bravo oči in las. Po dogovoru z oblikovalko pa je možno po poroki obleko tudi skrajšati in jo tako narediti uporabno tudi za druge priložnosti.

Enostavne, zračne Sandrine poročne obleke so namenjene romantičnim dekletom, ki želijo biti na svoji poroči posebne, a vseeno drugačne od strogo klasičnih in tradicionalnih nevest.

Fotografije te vilinske kolekcije so delo Sanje Lydie Kulušić, v vlogi vile je Darija Gabrić iz agencije Talia Models, za ličenje pa je poskrbela Mia Bator.

PR

1.jpg2.jpg