Bellabeat IVY - Estetski pametni nakit, ustvarjen izključno za ženske!

18. 5. 2022 // Moda / Novosti

Z vami z največjim veseljem delimo novičko, da so pri Bellabeat zasnovali nakit Ivy, ki daje globlji pomen vsakemu našemu gibu in vsakemu našemu občutku.

Posebej zasnovan za ženske in žensko telo, pametni nakit Ivy neprekinjeno podnevi in ponoči spremlja telesne reakcije in dnevne navade prek najnaprednejših senzorjev, kar daje popoln vpogled v življenjski ritem. Pametna zapestnica podrobno beleži gibanje, hidracijo, srčni utrip, ritem dihanja, telesno temperaturo, spanje, menstrualni ciklus in številne druge funkcije. Naprava spremlja naše vitalne zdravstvene podatke, življenjske navade in cikel ter prek aplikacije ponuja nasvete, ki ženske vodijo k boljšemu spoznavanju sebe in doseganju optimalnega dobrega počutja (wellness).

Ivy dan in noč spremlja zdravje žensk, filtrira zbrane podatke prek aplikacije na vizualno nadzorno ploščo in predstavlja dve vrsti rezultatov: oceno pripravljenosti, zdravstvene podatke in oceno dobrega počutja (wellness), podatke o življenjskem slogu. Pripravljenost omogoča vpogled v to, kako se telo odziva na vadbo, delo, spanje, opravljanje nalog, starševstvo in drugo. Wellness pa spremlja dnevne navade, kot so aktivnost, spanje, hidracija, pa tudi aktivno delovanje srca in njihov vpliv na telo in duha. Tretja kategorija, ciklus, beleži menstrualni ciklus, razpoloženje, simptome in še mnogo drugih podatkov, tako da so ženske lahko vedno pozorne na svoj ciklus.

Pametna zapestnica, ki nas je s svojim estetskim videzom povsem prevzela, svojim uporabnicam zagotavlja 24/7 podporo in analitiko. Izjemno vsestranski in prilagodljiv pametni nakit Ivy je vodotesen, se prilega vsakemu modnemu stilu in je zasnovan tako, da ga lahko nosite ves čas, z do osemdnevno življenjsko dobo baterije.

Več o znamki Bellabeat in novem izdelku Ivy boste našle na www.bellabeat.com in https://bellabeat.com/product/ivy/.

V. J.

Foto: Doris Fatur

bellabeat_ivy-46_copy.jpgbellabeat_ivy-43_copy.jpg