Pri H&M lansirali novo luksuzno znamko Nyden

5. 1. 2018 // Moda / Novosti

Švedski modni gigant H&M je pred nekaj dnevi napovedal lansiranje nove modne znamke, ki bo v prvi vrsti namenjena milenijcem, danes pa lahko že kliknemo na povezavo do znamkine spletne strani in Instagrama ter se pridružimo novemu plemenu Nyden!

V svetu mode je dobro znano, da modne znamke, ki imajo na svoji strani milenijce in mlajše generacije, lahko računajo na uspeh. Švedska znamka H&M je vsekakor ena izmed teh znamk, za še večji uspeh pa bo poskrbela z lansiranjem nove znamke Nyden, ki ji bo poveljeval Oscar Olsson. Gre za dizajnerja, ki pri hiši H&M dela že od leta 2013 naprej, a se je do sedaj držal stran od luči javnosti.

Čeprav še vedno ni znano, kdaj lahko pričakujemo prvo kolekcije nove znamke Nyden, je Olsson za medij The Cut povedal, da bo znamka sodelovala z mnogimi znanimi obrazi. Med drugim je omenil igralko Noomi Rapace in tattoo mojstra Dr. Wooja.

Prav tako smo izvedeli, da bodo kolekcije Nyden na voljo prek spleta in na pop-up dogodkih, samo ime Nyden pa naj bi bila kombinacija švedskih besed za 'novo' in 'it'.

V. J.

Foto: H&M

1.jpg