Poživite zimsko sivino z barvami

3. 1. 2024 // Moda / Novosti

Zimski turobni dnevi so več kot idelani za popestritev outfita z barvitim, lahko tudi odbitim detajlom. Za tiste s kančkom drznosti, za vse, ki sami ustvarjate svoj stil in znate nositi barve na bolj drzen način so Wigglesteps nogavičke obvezna zimska oprema ;). Na spletni strani www.popermint.si boste našli preko 300 različnih motivov, tako za ženske, moške kot najmlajše. V trgovini Popermint, na vogalu Gallusovega nabrežja pa je izbira tako velika in barvita, da človek težko odide z manj kot tremi pari.

Barvitost in neskončni motivi pa niso edini adut. Nogavičke Wigglesteps v ospredje postavlja tudi njihova sestava in sama izdelava. V notranjosti vas boža 100% organski bombaž, tehnologija “Dry Touch” pa preprečuje potenje, uravnava vlago stopala, ter s tem hlajenje in segrevanje. Navidezno brezšivne nogavice s finimi, skoraj nevidnimi šivi omogočajo popolno udobje.

Wigglesteps nogavice so izdelane s sodobno in okolju prijazno tehnologijo. Uporabljajo se obnovljivi viri energije, organski bombaž brez GMO, pa je pridelan na manjših, neodvisnih farmah.

Nogavičke Wigglesteps so super ideja za izvirno darilo, saj le dve univerzalni velikosti 36-40 ter 41-46 poskrbita, da ne bodo premajhne ali prevelike, če tudi ne veste točne številke.

A. J.

Foto: Arhiv Popermint

dsc01378-1.jpgdsc00003.jpg