Potrebujete navdih za nakupovanje prazničnih daril?

17. 12. 2023 // Moda / Novosti

Božično-novoletni okraski že krasijo izložbe in police številnih trgovin, to pa pomeni le eno – praznična čarovnija je vse bližje. Da bi se pravočasno pripravili na marsikomu najljubši letni čas in naredili te trenutke nepozabne, smo za vas poiskali nekaj obveznih kosov obutve in modnih dodatkov iz kolekcije Aldo, na voljo v trgovini Supernova Ljubljana Rudnik. S slednjimi lahko v teh prazničnih dneh razveselite svoje najdražje. In da bi vam olajšali nakupovanje božičnih daril, boste na prazničnem seznamu želja podjetja Aldo našli nekaj odličnih idej za tako ženska kot moška darila.

Kolekcija te prepoznavne kanadske blagovne znamke ponuja peščico modelov zimske obutve, ki združujejo udobje, stil in moderen videz, zato so lahko idealno darilo za pod božično jelko. V ponudbi lahko izbirate med klasičnimi gležnjarji ter ženskimi škornji do kolen in škornji s peto. Da pa se ob obdarovanju ne boste zmotili glede okusa obdarjenca, se osredotočite na brezčasne modele, ki jih lahko nosite več let in zlahka podate v različne kombinacije. Barve, kot so črna, bež in rjava, so nezmotljiva klasika in jih lahko kombinirate tako z osnovnimi kosi kot tudi z nekoliko bolj formalno garderobo, primerno tako za poslovne kot za očarljive mestne pohode. Takšno darilo vas ne bo razočaralo prav zato, ker so škornji v hladnejšem obdobju nujni.

Čevlji s peto so tudi odlična izbira za darilo. In glede na to, da je v prazničnem času vse v duhu bleščic in sijočih detajlov, so naš predlog pete, okrašene z bleščicami ali vpadljivimi detajli iz perlic, ki bodo odlično služile tudi kot popestritev praznične garderobe.

Če iščete varno možnost, potem ne spreglejte kolekcije torb Aldo! Praktična in funkcionalna torbica je modni dodatek, ki ga nosimo skoraj vsak dan in je prav zato na večini seznamov želja za praznična darila. V ženski ponudbi Aldo lahko izbirate med zimzelenimi modeli v klasičnih odtenkih črne, bele, bež in rjave ter med nekoliko ekstravagantnejšimi mikro modeli, ki bodo služili kot vpadljiv dodatek za privlačno novoletno zabavo.

In prav tako moški, ki sledijo trendom, ne bodo razočarani, če pod božično smrekico zagledajo novo torbico. V kolikor pa ne želite narediti napake, izberite torbe za čez ramo ali bolj poslovne modele in modele aktovk, ki so odličen dodatek za poslovne obveznosti in srečanja.

Modni dodatki: majhni, a skrbno izbrani znaki pozornosti!

Modni dodatki iz kolekcije Aldo še dodatno popestrijo praznični čar. Bleščeč nakit, elegantne denarnice ter zimske kape, šali in rokavice pa so odlično darilo za tiste, ki cenijo majhne znake pozornosti. Pri izbiri se osredotočite na decenten zlat ali srebrn nakit, ki bo ustrezal vsem priložnostim – vsakodnevnim in prazničnim. Če pa se vseeno odločite za toplejše detajle, kot so kape, šali ali rokavice, se držite nevtralnih tonov, ki bodo zadovoljili vsak stil in okus.

Pravočasno začnite iskati idealno božično darilo in ne spreglejte odlične ponudbe kolekcije Aldo, ki je na voljo v trgovini Aldo, v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Foto: Aldo

fw23_f1_w_musthaves_hb_ishana_silver_4145.jpgfw23_f2_w_brandstory_acc_blinggcuff_clear_radiani_clear_uniawen_multimetallic_07447.jpg