Počastitev narave z zlatima kolekcijama Lisa in Q

14. 7. 2015 // Moda / Novosti

Estetska upodobitev drevesnih lističev nove kolekcije Lisa in moderen nakit z naravnimi kamni kolekcije Q vas bosta iz Zlatarne Celje popeljala v svet neokrnjene narave, s svojo nosljivostjo in lahkotnostjo pa bosta kolekciji osvojili prav vsa nežna srca.

Kolekcija Lisa

Lahkotno zlato kolekcijo Lisa je Zdenka Šamec oblikovala po navdihu drevesnega lista, ki v poletnih mesecih zaplapola ob večernem vetriču. Kolekcija je preprosta, sestavljena le iz prstana in preprostih uhanov, a kljub temu izredno lična in nosljiva. Na voljo je v dveh barvah, priljubljeni zeleni in večni črni, namenjena pa je vsem ženskam z občutkom za lepoto in estetiko.

Kolekcija Q

Désirée Kolarec je v novo zlato kolekcije Zlatarne Celje motive iz narave vpletla na sodoben način. Različnost izbranih barvnih odtenkov nove kolekcije Q namreč sovpada z neponovljivostjo lepote, ki jo je posameznim kosom nakita vtisnila narava. Na voljo je v dveh trendovskih barvah, vijolični in lucidno zeleni, izjemno aktualni barvi pa se bosta odlično podali k sivim in pastelnim tonom oblačil. Izjemno čiste oblike in natančne linije nakita Q predstavljajo sodoben komplet modernih barv kalcedona v rdečem zlatu.

Trodelna kolekcija Q, namenjena vsem ljubiteljicam pogumnih kosov, ki spremljajo modne zapovedi, je sestavljena iz prstana, ogrlice in uhanov. Izvrstno se poda k lahkotnim poletnim oblekam, s ponosom pa jo bodo posameznice nosile tudi v ostalih letnih časih. Še posebej do izraza pa bo kolekcija Q prišla na koži, saj bo delovala bolj sveže.

PR

kolekcija_lisa_uhani_zeleni_topaz.jpgkolekcija_lisa_prstan_c_rn.jpg