Parfois: Navdušeni nad portugalsko znamko vrhunskih modnih dodatkov

24. 12. 2016 // Moda / Novosti

Portugalska modna znamka vrhunskih modnih dodatkov, ki je na voljo na prodajnih mestih Parfois v Ljubljani, Mariboru in Celju in v trgovinah Sportina, za prihajajočo sezono predstavlja nov koncept kampanje pomlad-poletje, katerega okolje dogajanja je počitniški resort. V modernem počitniškem resortu se prepletata dve temi: Flora in favna ter minimalizem.

Flora in favna je zelo vizualen in dekorativen trend, ki transofmira v zabaven svet, kjer izstopajo nove teksture in rožni potiski. Vezenine in vzorci so plod inspiracije pomladi v tej mladostni svežini nove kolekcije. Barvno paleto sestavljajo vesele barve, prevladujejo pa pastelni, zeleni, rdeči in temnejši toni, ki izžarevajo zadovoljstvo in srečo. Sveži izgled minimalizma je dodelan z naravnimi toni. Kovinski detajli in materiali pomagajo ustvariti popolnost vsakega staylinga. Baker in srebro dodata bolj moderni pridih s torbicami v električno modri, rdeči in lososovi roza barvi. Efekt krokodilje kože, gladke teksture in kovinski detajli pa ustvarjajo ženstveno stran v novem trendu.

Novo kolekcijo pomlad-poletje 2017 najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Sportina

parfois_2017_7.jpgparfois_2017_1.jpg