Ostanite v trendu z Baker Boy kapami The Blonde Bliss x Giakiara

16. 11. 2017 // Moda / Novosti

Sara Zavernik je slovenska influencerka in oblikovalka klobukov, ki že kar nekaj časa kljubuje stereotipom o nošenju klobukov. Modna navdušenka je nad njimi tako navdušena, da je takorekoč ni mogoče zaslediti brez klobuka z lastnim podpisom.

Oblikovalka, ki jo drugače poznamo kot blogerko pri The Blond Bliss, je tokrat ubrala malo drugačno pot in v sodelovanju z Giakiara, slovenskim brandom modnih kopalk, naredila prav posebno kolekcijo kap, ki so v svetu znane pod imenom "baker boy hats". Kape so letošnjo sezono eden izmed najbolj priljubljenih modnih dodatkov - videli smo jih tako na fashion week-ih po celem svetu kot na Instagram profilih vseh najbolj pomembnih zvezdnic in modnih blogerk.

"Sodelovanja s slovenskimi oblikovalci so nekaj čemur ne moram reči ne, če mi le čas to dopušča. Z največjim veseljem se povezujem z ostalimi kreativnimi posamezniki, ki so si upali slediti svojim sanjam in ustvariti nekaj povsem svojega. Občudujem prav vsakega izmed nih, saj vem, kako zahtevna in samotna je lahko takšna pot, hkrati pa se zavedam, da je ravno takšna pot mana za našo kreativo in dušo. Giakiara je brand, za katerim stoji Mateja Kogoj, ki je ena najbolj sproščenih in prizemljenih ljudi, ki jih poznam, ob enem pa kreativna duša v vseh pogledih. Menim, da je kolekcija baker boy kap pisana na kožo ravno njej in njenemu brandu, ob enem pa ohranja tudi moj podpis. Želela sem ustvariti kolekcijo, ki bo cenovno dostopnejša, ker pa gre vseeno za trenden kos, ki ga ne drzne nositi kar vsak, smo jih naredili le nekaj v omejeni izdaji."

Nad samo kolekcijo kap The Blonde Bliss x Giakiara so navušene tudi znane Slovenke in Slovenci. Na ravno minulem Ljubljanskem fashion week-u smo zasledili Ulo Furlan s kapo iz kolekcije, navdušeno pa jo nosi tudi Matejo Škraba, ustanoviteljica in kreativna vodja modne znamke Frachella.

Kolekcija kap The Blonde Bliss x Giakiara je ročno narejena in proizvedena v Sloveniji. V kolikor želite svojo, jih boste našli v showroom-u Giakiara po ceni 60-70 eur.

V. J.

Foto: Enja Brelih, LJFW

50.jpeg13.jpg