Omejena kolekcija puloverjev Viva's s podpisom Petra Movrina

18. 1. 2017 // Moda / Novosti

Znamka Lili & Roza Tees, o kateri smo že pisali, se je konec lanskega leta združila z znamko Viva's, ki jo poznamo po kakovostnih usnjenih torbah. Projekta sta se zaradi skupne vizije, ciljev in pogledov na modni svet združila v eno in skupaj že navdušujeta z novostmi.

Leto 2017 bo pri Viva's pravljično obarvano, zaznamovala pa ga bo rdeča mušnica, ki je plod domišljije Petra Movrina, enega najprepoznavnejših imen v slovenskem svetu mode. Movrin je klasični črni pulover iz organskega bombaža začinil z rdečo mušnico, ki nas s svojo arhetipsko mističnostjo popelje v skrivnostni pravljični svet brez omejitev. To je svet vil, palčkov in Alice v Čudežni deželi.

Peter Movrin o tem, zakaj ravno rdeča mušnica: “Ko po napornih decembrskih dneh že več noči nisem mogel zaspati, sem nekega večera čisto slučajno vzel v roke knjigo o strupenih rastlinah. Mušnica se mi je zdela tako veličastna in ljubezniva - kot strupeni december. Dal sem ji možnost, da nam polepša vsakdan.”

Mušnica je mistični simbol, ponazarja pravljičnost in igrivost, ki jo lahko ohranimo tudi v resnem odraslem svetu. Zaradi premišljene izbire klasične barvne palete, bele in rdeče na črni podlagi, je pulover zelo nosljiv in ga je enostavno kombinirati z drugimi kosi. Mušnica je všita na levi, srčni strani in se pojavlja v dveh različicah – samostojno in v kombinaciji z dodanimi belimi pikami, ki jih je veter z mušnice odpihnil in razprostrl po dekolteju puloverja. Pulover je na voljo v omejeni izdaji v treh različicah: že omenenih mush.room, mush.room dots in v izvedbi za moške, mush.room men.

V. J.

Foto: Viva's

img_4268.jpgimg_4161.jpg