Odkrili smo popolne modne dodatke za nepozabno zabavo!

22. 11. 2023 // Moda / Novosti

Pred nami je mnogim najljubši praznični čas, ki ga zmeraj spremljajo dobro razpoloženje ter nepozabni izleti in zabave. Pa vendarle se nam ob tej priložnosti zmeraj poraja eno od vprašanj; kaj obleči za te priložnosti?

V prazničnem času je poigravanje z modo naravnost zaželeno in pričakovano, prav v tem času pa smo najbolj nagnjeni k eksperimentiranju in izbiranju odličnih, vpadljivih in ekstravagantnih videzov, kjer svojim kombinacijam dodamo kanček glamurja.

Ko govorimo o »party outfitih«, je formula jasna; preprostost in subtilnost sta out, bleščice, kovinski odtenki in neizogibna zlata ter srebrna barva pa so absolutni vladarji elegantnih kombinacij. In če jih izberete, ne morete zgrešiti.

Ena izmed znamk, katere ponudbo vedno poiščemo, ko potrebujemo party čevlje in modne dodatke za posebne priložnosti, je kanadska znamka Aldo, ki vsako leto poskrbi, da čevlji in modni dodatki za svečane priložnosti ne ostanejo neopaženi.

S praznično kolekcijo, ki je na voljo v trgovini Supernova Ljubljana Rudnik, nam Aldo sporoča, da so glavne zvezde letošnje sezone zagotovo škornji in čevlji s peto. Okrašeni z bleščicami bodo še tako preproste outfite spremenili v glamurozne in nam omogočili popoln videz in samozavestno počutje!

Bleščice, detajli s kovinskim sijajem in nakit so okrasje, brez katerega ne gre pri nobenem stajlingu za svečane dogodke. Glavna odtenka, po katerih posegamo v tej sezoni, pa sta že omenjena zlata in srebrna. Od visokih škornjev do salonarjev, ki so postali modeli vredni rdeče preproge, do sandalov z visoko peto – v kolekciji Aldo Holiday boste našli čevlje, ki vam poleg odličnega videza nudijo tudi občutek udobja. Njihova inovativna tehnologija vam namreč omogoča občutek hoje po oblakih.

Po izbiri popolnih čevljev seveda ne smemo pozabiti na torbice. Tako kot pri čevljih je tudi tukaj poudarek na najbolj vpadljivih in privlačnih detajlih ter barvah, s katerimi boste glavna zvezda vsakega podija. Vnovič boste v kolekciji Aldo našli torbice, ki bodo odlično dopolnile vašo modno zgodbo.

Uhani, zapestnice in prstani bodo prav tako odlična popestritev vaše kombinacije in detajl, ki dvigne celoten vtis. In ko smo že pri nakitu, je v prazničnem času priporočljivo, da si date duška in zasijete z razkošnimi dodatki. Za popoln videz zlatim in srebrnim čevljem ter torbam dodajte nakit v istem odtenku in že ste pripravljeni na odhod!

Če iščete brezhibne modne dodatke, ki bodo obogatili vaše outfite za prihajajoče obdobje, si oglejte kolekcijo Aldo Holiday v trgovini Aldo, ki jo najdete v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Foto: ALDO

aldo_h23_group_shot_agi_1892.jpgaldo_h23_w_nassia_toasted_almond_3033.jpg