Morganov življenjski slog zapeljevanja

17. 2. 2017 // Moda / Novosti

Francoska blagovna znamka Morgan predstavlja novo kolekcijo pomlad-poletje 2017 pod imenom Sončni žarki.

Poimenovanje aktualne Morganove kolekcije postavlja nove trende pod novo svetlobo – pod sončne žarke! Življenjski slog zapeljevanja je zato vpet v urbani avanturi življenja v Miamiju, kjer sončne svetlobe nikoli ne zmanjka. Od zgodnjega jutra do konca noči, za Morganovo žensko je to mesto igralnica. V sončni igralnici delovna ženska obožuje zabave in potuje po mestu z rokovskim slogom ter glamuroznimi koraki.

Sportina Group je v slogu nove Morganove kolekcije povezala logotip Morgana z valentinovim in rdečimi ustnicami, ki so zaščitni znak zapeljivke. Preverjeno velja, da tudi oblika ustnic pove nekaj o osebnosti vsake ženske in njenem slogu zapeljevanja. Na podlagi treh oblik ustnic so nastale tri osebnosti, ki so jih sooblikovale priznane modne blogerke s svojim stilom zapeljevanja in modnim izborom. Ajda Sitar iz Slovenije, Sonja Kovač s Hrvaške in Dunja Jovanić iz Srbije so poskrbele za mešanico modnega sloga in zapeljevanja, v kateri bo svojo najboljšo podobo našla vsaka zapeljivka.

Prav vsaka nosi v sebi elemente zapeljevanja in za Morgan so ustnice ključne. Zdaj lahko vsaka ženska preveri, kaj njena oblika ustnic izdaja o njeni osebnosti, in izbere izdelke, ki so predpisani njenemu slogu zapeljevanja. Z Morganovim stilom bo še bolj poudarila svoje čare in stopila v središče pozornosti.

Preverite, kakšna zapeljivka ste, in poiščite novo kolekcijo Morgan, ki je na voljo v trgovinah Sportina ter XYZ.

Foto: Sportina

dunja_3.jpgDunjasonja_1.jpgSonja