Moderne in vsestranske modne kombinacije

27. 1. 2023 // Moda / Novosti

C&A je predstavil vsestransko kolekcijo Pomlad/Poletje 2023 z nazivom “Love the future again”, ki sledi novi smeri blagovne znamke v ponudbi kakovostnih, dostopnih oblačil za vsakodnevno rutino. Oblikovalci v C&A so razvili kolekcijo, ki temelji na treh makro trendih: Narava, Opolnomočenje in Univerzalno zdravljenje, ki poudarjajo trajno zavezanost vrednotam blagovne znamke, kot sta trajnost in vključenost. Rezultat omenjenega je kolekcija "Love the future again", ki temelji na naravnih tkaninah in barvah.

V kolekciji prevladujejo umirjeni odtenki priljubljene bele, peščene in bež barve, v nekaterih kosih oblačil pa se pojavljajo tudi izjemno trendi živo vijolična, rdeča in fuksija.

Drapiranje in nabiranje detajlov je temeljni del posebnosti te kolekcije, ki jo dopolnjujejo klasični kosi oblačil in popestrijo na primer naborki, ki jih boste srečale v pasu za poudarjanje ženstvene silhuete ali na hlačah za večje udobje.

Celotna kolekcija je narejena v sveži, a sicer klasični rdeči niti znamke, je trpežna in brezčasna.

Navdušila sta nas na primer dežni plašč brez rokavov in tridelna obleka čistih linij ter kakovostne izdelave, ki nemudoma lahko postane vaš naslednji nepogrešljivi kos prihajajoče sezone.

Prav tako so tudi dodatki oblikovani tako, da se lahko enostavno dopolnjujejo z ostalimi oblačili, ki jih že imamo v omari in se prilegajo vsakemu vidiku življenja sodobne ženske – pa naj gre za pot v službo ali srečanje s prijateljicami.

Foto: PR

20221025_canda_lookbook_12_yellow_1007_final-1.jpgudobna-in-vsestranska-pomladna-kolekcija-3.jpg