Marx izziva: si drznete izraziti čustva?

21. 4. 2017 // Moda / Novosti

Blagovna znamka Marx je predstavila novo kolekcijo pomlad-poletje 2017, ki je zasnovana pod sloganom 'Dare to'. Zbirka kolekcij 'Dare to' postavlja izzive, tokrat pa nas Marx z novo kolekcijo izziva s sloganom Drznite si izraziti čustva.

Zvezda nove kolekcije Marx izžareva osvoboditev od vseh zadržkov, vseh slabih izkušenj in nas spodbuja, da se osvobodimo ter zažarimo. Ste se kdaj vprašali, kako bi bili lahko srečnejši? Marx pravi, dovolite si izraziti sebe ter vso barvitost čustev, ki vas obdajajo. Verjemite vase in se osvobodite! Marxova kampanja je bila zasnovana z mislijo na pojme ideala, ki jih zvezdniki na družbenih omrežjih predstavljajo in s katerimi se nenehno spopada vse več mladih. Marxov cilj je približati modne vplivneže vsakemu posamezniku na osebni ravni. Vsak izmed nas ima izkušnjo, ki ga je zaznamovala, in čustva nas povezujejo. Čas je, da se nehate primerjati z drugimi. Sprejmite izziv in povejte, kaj čutite. Marx želi, da spoznate, da ste že najboljša verzija sebe!

Marxova kolekcija za pomlad in poletje 2017 prinaša paleto pastelnih odtenkov v kombinaciji zelene, bež ter roza. Materiali so raznovrstni, vsi pa se odlično skladajo s tilom, čipko, vezeninami in svetlikajočimi se našitki. Različne možnosti kombiniranja, ki jih Marx ponuja, predstavljajo pestrost čustev, ki jih nosimo v sebi.

Novo kolekcijo Marx najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Marx

screen_shot_2017-04-20_at_11_14_32.jpgaveap703085_sml.jpg