MARX izdal prvo kolekcijo iz izbranega 100 % organskega bombaža

6. 4. 2017 // Moda / Novosti

Blagovna znamka MARX je izdala prvo kolekcijo iz izbranega stoodstotno organskega bombaža, ki je narejena posebno skrbno in pozorno, prijazno do kože in narave. Posebna kolekcija spodbuja ljubezen do življenja in prijaznost do sebe.

Prva kolekcija MARX organic temelji na skrbi zase in za naš planet ter na nošnji oblačil iz izbranega stoodstotno organskega bombaža, brez koži in telesu škodljivih snovi. Vsak kos je skrbno izbran in spoštuje tradicijo, saj vključuje elemente ročnega vezenja in naivnih ilustracij. Z novimi izdelki MARX boste povsod čutili domačnost in se tudi počutili udobno kot doma. Ambasadorka prve kolekcije MARX organic je model, oblikovalka in blogerka Jana Koteska, ki jo je tudi soustvarjala. Jana se osebno zavzema za zdravo in kreativno življenje v sožitju z naravo, zato nihče ne bi mogel bolje odigrati vloge modela za tako čutno kolekcijo. Oblačila so ustvarjena s posebno skrbjo zase in za naš planet, čemur bi morali vsi posvetiti več pozornosti, meni Jana.

V trgovinah MARX in Sportina bodo pričarali občutek domačnosti in skrbi za naravo že med nakupovanjem. Ob nakupu nove kolekcije prejmete vrečko iz organskega bombaža, ki bo poskrbela za nežno shranjevanje vaših novih oblačil. Vzemite si čas zase. Razvajajte se v udobju naravnih materialov iz organskega bombaža, posvetite se skrbi zase in obiščite trgovine MARX ter Sportina!

V. J.

Foto: Marx

unnamed.jpgunnamed_2.jpg