Marx izdal novo kolekcijo s posebnim sporočilom

26. 1. 2017 // Moda / Novosti

Blagovna znamka Marx Clothes for the people je izdala novo kolekcijo pomlad-poletje 2017, ki je zasnovana pod geslom DARE TO. Posebna kolekcija postavlja izzive in nas tako spodbudi k preizkušanju novih stvari, da bi ustvarili svojo najboljšo podobo.

Marx ima sporočilo za vse, ki želijo postati najboljša verzija sebe: »Verjemi vase in vedno daj vse od sebe, ne glede na to, kaj počneš in kakšen izziv imaš pred sabo – preizkušaj nove stvari, ki te oplemenitijo.« S tem sporočilom je nastalo geslo nove kolekcije DARE TO, ki z vsakim mesecem v letu izziva s posebno temo. Januar je tako z motom DARE TO ACT namenjen udobnim krojem in spodbujanju k aktivnejšemu preživljanju vsakdana.

Celoten videz nove kolekcije sledi zadnjim zapovedim, prav vsak kos pa je primeren za vsakdanji modni stil posameznikov, ki so željni sprememb in za katere izzivi pomenijo pot do uspeha. Nova kolekcija je združila vplive s konca prejšnjega stoletja z digitalno dobo, v kateri je največja moč vsakega posameznika, da se obleče v svojo najboljšo podobo.

Novo kolekcijo Marx najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Marx

screen_shot_2017-01-24_at_20_31_48.jpgmarx_18-1.jpg