'Last minute' božična darila: pulover s podpisom Petra Movrina

22. 12. 2016 // Moda / Novosti

Le še dva dni nas loči do božičnega večera, kar pomeni, da je skrajni čas za nakup zadnjih božičnih daril. Pomankanje časa pa naj nikar ne vpliva na njihovo kvaliteto! Tudi v zadnji minuti lahko namreč izberete nekaj kakovostnega in edinstvenega. Nekaj, česar bodo vaši najdražji še posebej veseli. To pa je lahko tudi lokalno izdelan produkt s podpisom priznanega slovenskega dizajnerja, čigar kreacije nosi tudi pop ikona Lady Gaga. Govorimo o majicah iz organskega bombaža znamke Lili & Roza Tees x Viva's, ki jih je tokrat dizajniral Peter Movrin.

Eden izmed najbolj prepoznavnih obrazov slovenskega oblikovalskega sveta je za znamko Lili & Roza Tees, ki se je po novem združila s slovensko znamko Viva's, oblikoval tri puloverje - mush.room, mush.room dots in moško različico puloverja mush.room men. Pri oblikovanju ga je vodila ljubezen do narave, inspiracijo pa je poiskal v knjigi o strupenih rastlinah. Med listanjem mu je pozornost vzbudila mušnica, ki se mu zdi naravnost veličastna in ljubezniva - skorajda tako kot strupeni december. Izbral jo je, da nam polepša vsak dan.

Ideja znamke je prijazen pristop do okolja in ljudi, zato so vsa oblačila izdelana iz organskega bombaža in potiskana z okolju prijaznimi barvili. Majice in puloverji nosijo tudi oznako Fair Wear, s čimer se podjetje zavzema za skrb in ljubezen do sočloveka.

V nadaljevanju preverite bogat izbor majic in puloverjev Viva's (med njimi so tudi Movrinove mušnice), ki so lahko odlično darilo za vas ali za vaše najdražje ...

V. J.

Foto: Viva's

img_4268.jpgsweater_organic_fairwear_frida_meta_wraber_1.jpg