Laceup elastike za lase, ki jih boste raje nosile okoli zapestja

6. 8. 2019 // Moda / Novosti

Barvite, elegantne, enostavno čudovite elastike niso samo popolne za spenjanje las, ampak so tudi modni dodatek, ki je odlična dopolnitev vsakemu videzu ob vsaki priložnosti. Ko imajo tvoji lasje popoln dan, elastiko natakni na zapestje, kjer postane trendovska in udobna zapestnica.

Laceup elastike za lase in zapestje so zaradi izbranih barvnih kombinacij in potiskov vsestranska izbira, ki te spremlja na vsakem koraku – pri športnih aktivnostih, na delu ali na zabavi. Izdelane so iz raztegljivega in mehkega materiala, ki ne cuka, ne poškoduje las in na laseh ne pušča sledi elastike. Pudrasti roza toni, nežni marelični, bronasti in naravni odtenki ter srebrne in črne kombinacije za ljubiteljice klasičnih barv.

Elastike so voljo v različnih pakiranjih, ki so lahko tudi popolno darilo. Izbirate lahko kar med 33 različnimi seti, posamezni set pa sestavljajo štiri elastike. Na voljo so v spletni trgovini www.laceup.si. Izberi si svoje čudovite kombinacije in nikamor več ne boš odšla brez svojega novega najljubšega modnega dodatka. ;)

dsc_3951.jpgdsc_3959.jpg