Kolekcija modnih dodatkov, ki popestrijo jesensko sivino

6. 11. 2018 // Moda / Novosti

Čas je, da svoji garderobi dodate rdeče, gorčične in zemeljske tone. Jesen je že tukaj, zaznamujejo pa jo večnamenskost, slojenje in udobni, mehki materiali, v katere se lahko ogrnete. Odkrijte novo kolekcijo modnih dodatkov Oriflame, ki bodo v trenutku popestrili vsak videz!

Ri Oriflame s sloganom Lepota na moj način jasno sporočajo, da spoštujejo raznolikost žensk, edinstvenost in posebnost vsake posameznice ter jih podpirajo pri iskanju svoje verzije lepote – lepote na svoj način. Nova jesenska kolekcija modnih dodatkov Oriflame vsebuje kose, ki so igrivi, zabavni, vsebujejo živalske in rastlinske motive, kar je bistvenega pomena za ustvarjanje individualnega videza, zaradi katerega boste resnično izstopale iz množice!

Celotno kolekcijo jesenskih modnih dodatkov, v kateri je moč opaziti vpliv modnih trendov, ki so bili na britanskih univerzah aktualni v 50. in 60. letih prejšnjega stoletja - seveda so nadgrajeni s kančkom modernosti - si oglejte v videu v nadaljevanju in na tej povezavi.

V Oriflame Slovenija si za svojo misijo niso izbrali ambasadorjev iz vrst slavnih, temveč bodo dali priložnost prav vsem – če želite tudi vi povedati, kaj lepota pomeni vam, bodo veseli, če boste svojo misel na družbenih omrežjih opremili s ključnikom #lepotanamojnacin.

V. J.

Foto: Oriflame

screen_shot_2018-11-04_at_19_19_09.jpg