Je to najbolj trendi kolekcija letošnje jeseni?

21. 9. 2017 // Moda / Novosti

Svetovno znan nemški DJ Robin Schulz, ki je z remixom pesmi Lilly Wood & The Prick songs - "Prayer in C" podrl vse rekorde in do sedaj sodeloval z zvezdami kot so Coldplay, Lykke Li, Jasmine Thompson in Akon, se ne navdušuje le nad glasbo, ampak ga zanima tudi modni svet. Glasbenik, ki se že od nekdaj zanima za modo, je to pomlad za znamko Q/S designed by ustvaril fantastično spomladansko kolekcijo zanjo in zanj, ter tako postal tudi ambasador znamke. Ker je kolekcija požela veliko zanimanja, ji to jesen sledi nova jesenska kolekcija oblačil, v kateri prevladujejo odlični usnjeni (tudi oversized motoristična jakna z mucko!) in milenijsko pink kosi.

V nadaljevanju preverite kampanjo za kolekcijo, ki je vsekakor ena tistih, ki jo bodo modni navdušenci in navdušenke razgrabili/e v trenutku!

P. S. ob nakupu kolekcije Q/S designed by Robin Schulz v vrednosti 100 eur prejmete pleteno kapo ali kapo s šiltom! Akcija traja do 26.9.2017.

Kolekcija je naprodaj v Oliver trgovinah: Citypark in Stritrajeva ul.7, Ljubljana; Europark, Maribor; Citycenter, Celje; Planet Tuš, Koper; Qlandia, Novo mesto.

V. J.

Foto: s.Oliver

qs_designed_by_robin_schulz_campaign_fw2017-18_1.jpgqs_designed_by_robin_schulz_campaign_fw2017-18_2.jpg