H&M oznanja sodelovanje z znamko Rokh

19. 3. 2024 // Moda / Novosti

V najnovejši epizodi zelo priljubljene serije sodelovanj z oblikovalci, H&M z veseljem oznanja sodelovanje z uveljavljajočo se znamko Rokh. Rokh, ki jo občudujejo zaradi svojih eksperimentalnih preobratov osnovnih elementov garderobe pod natančnim očesom korejskega oblikovalca Roka Hwanga, je iskana blagovna znamka zaradi pametno prilagodljivih modelov, prežetih z neobičajno eleganco.

Kolekcija, ki zajema ženska in moška oblačila ter modne dodatke, bo 18. aprila 2024 na voljo na hm.com.

Kolekcija Rokh H&M je povzetek značilnih Rokhovih prilagodljivih kosov garderobe, od dvoslojnih trenčkotov do oblek s snemljivim robom, skupaj z laskavimi kosi v slogu korzeta in igrivimi pisarniško navdahnjenimi torbami in vpadljivim nakitom.

»Rokh je na čelu novega vala korejskih oblikovalcev, katerih konceptualna, a nosljiva oblačila, trenutno navdušujejo modo. Ponosni smo, da lahko predstavimo izbrano različico prilagodljive klasične garderobe oblikovalca Roka Hwanga in komaj čakamo, da vidimo, kako jih bodo nosili naši kupci,« pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka in vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

»Rokhov dizajn ima klasičen videz z radikalno konstrukcijo za brezčasen pristop k oblikovanju. Zelo sem navdušen, da lahko našo vizijo delim z več strankami po vsem svetu, zahvaljujoč tej prelomni kolekciji s H&M «,
pravi Rok Hwang, kreativni direktor pri Rokhu.

Foto: H&M

image002.jpgimage004.jpg