Drzne z novo kolekcijo adidas StellaSport jesen/zima 2015

2. 10. 2015 // Moda / Novosti

Novo kolekcijo, ki izstopa z živahnimi barvami in živalskimi potiski, si privoščite za športne aktivnosti, sproščene sprehode po mestnih ulicah ter vse ostale dogodivščine aktivnega življenja.

V naše trgovine je prišla jesensko-zimska kolekcija blagovne znamke adidas StellaSport, katero zaznamujejo dizajnerski kosi po dostopnejših cenah. Kolekcija izpod rok priljubljene britanske oblikovalke Stelle McCartney in adidasa združuje zmogljivo športno tehnologijo ter udarne modne trende. Oblačila in dodatki, v katerih se prepletata športni in modni stil, izstopajo zaradi eksotičnih živahnih vzorcev, svežih potiskov ter edinstvenih linij. Osrednjo temo kolekcije predstavlja divji leopardji potisk, ki si ga lahko privoščite na majicah, pajkicah, hlačah, jakni ali torbi.

Nad novo kolekcijo bodo zagotovo navdušene ljubiteljice pajkic, saj ponuja pester izbor tako za pogumnejše kot tudi tiste, ki ne želijo izstopati. Našo pozornost so pritegnile še raznovrstne majice z električnimi grafikami in udarnimi barvnimi potiski, ki ponujajo številne možnosti modnih kombinacij. Za aktivno preživljanje prostega časa tudi tekom zimskih mesecev bo poskrbela topla jakna visokega sijaja, na voljo pa vam je v sončno oranžni ali polnočno sivi barvi. Slednja je bila oblikovana z najnovejšo tehnologijo Climawarm®, ki poskrbi za ohranjanje toplote tudi v najhladnejših dneh. Pri dodatkih pa lahko izbirate med udobnimi športnimi nedrčki v različnih barvah, toplimi nogavičkami, zanimivimi pokrivali in barvitimi torbami.

PR

nova_kolekcija_izstopa_z_z_ivahnimi_barvami_in_z_ivalskimi_potiski.jpgkolekcijo_zaznamujejo_dizajnerski_kosi_po_dostopnejs_ih_cenah.jpg