CROCS navdušuje v barvah poletja

18. 8. 2023 // Moda / Novosti

Ste za živahno rumeno, morda večno belo, trendi vijola ali must have mint? Izberite Crocs obutev v enem izmed poletnih odtenkov, ki vam je najbolj pisan na kožo. Poiščite model in barvne kombinacije, ki vas najbolj definirajo, in s svojim veličastnim stilom pokažite svetu svoj karakter.

Da bo vaš videz še bolj edinstven, k izbranim Crocsom kombinirajte Jibbitz priponke, ki kar kličejo po zabavi, samozavesti in razigranosti. Jibbitzi omogočajo unikatno personalizacijo, izbirate pa lahko med različnimi liki, besedami ali predmeti. K svojim najljubšim Crocsicam pripnite sadeže, živali, cvetlice ali pa rogljiček in sladoled ter tako užijte vse radosti poletja.

Crocs vse bolj in bolj stopa v svet mode in trendov ter stoji ob strani vsakomur, ki si želi pokazati svojo individualnost. Na Crocs poličkah in na spletni strani najdete Crocs pare v številnih barvah mavrice, ki poskrbijo za piko na i pri vsakem poletnem stajlingu. Pa naj bo to za zabavo s prijatelji, raziskovanje novih plaž in mest ali za piknik pod dih jemajočim nebom.

Foto: PR

crocs_navdus_uje_v_barvah_poletja1-1.jpgcrocs_navdus_uje_v_barvah_poletja3.jpeg