C&A predstavlja kolekcijo jesen/zima 2019!

31. 8. 2019 // Moda / Novosti

"Verjamemo v modo" je nova jesensko-zimska C&A kolekcija za vse, ki verjamejo v modo. Modno podjetje C&A je v Zagrebu predstavilo trende za sezono jesen/zima 2019.

Modna hiša C&A v letošnji jesenski sezoni prinaša nove vznemirljive kolekcije in ponovno navdušuje s svojim svežim pristopom k modnim trendom. Mnogi trendseterji in trendseterke, ki verjamejo v modo, so se zbrali na predstavitvi znamk C&A Yessica, Yessica Premium ter CLOCKHOUSE, ki je potekala v čudovitem zagrebškem gozdnem parku Grmoščica. Posebno pozornost so na dogodku pritegnile slavne osebe, med drugimi Slavko Sobin, Gabrijela Pilić, Korana Gvozdić, Matea Nesek in plesna skupina TransForm.

C&A v tej sezoni spominja na modno drzna 70. in 80. leta - leta, ko je moda igrala pomembno vlogo pri krepitvi vloge posameznikov in njihovih gibanj. Blagovna znamka C&A Yessica v tej sezoni prinaša samozavestno in priložnostno interpretacijo mode iz 70-ih in 80-ih. Ni naključje, da prav ta modna obdobja predstavljajo pomemben premik v opolnomočenju vseh. Kolekcija se igra z vzorci in barvami iz tistega časa, hkrati pa briše meje med poslovnim in priložnostnim slogom. Kolekcija Yessica Premium združuje ulični slog in razkošen podeželski slog, zasnovan za ženske, ki cenijo sproščeno eleganco.

Nova ženska kolekcija CLOCKHOUSE navdih jemlje iz newyorške in evropske glasbene scene 80. in 90. let. Kombinacija divjih barv in tovarniških vzorcev se prilega bleščečemu satenu in opranemu jeansu. Z močnimi barvami in kontrasti je kolekcija vse prej kot zadržana. Moška kolekcija je močno navdihnjena z mednarodnim uličnim slogom, umetnostjo in glasbo ter pušča nekoliko grobi urbani občutek.

Kolekcija Fall / Winter 2019 je na voljo v prodajalnah C&A in spletnih trgovinah, ogledate pa si jo lahko v spremljajoči galeriji.

V. J.

Foto: C&A

models1.jpgNova jesensko-zimska kolekcija C&A.c_a_showroom.jpgC&A showroom.