Avantgardna jesen z boho elementi

28. 8. 2019 // Moda / Novosti

Med brskanjem po jesenskih kolekcijah naših najljubših ponudnikov, smo se na prvi pogled zaljubili v novosti znamke Reserved, ki to sezono vrhunsko meša boho, buržujsko eleganco in klasično lepoto. S temi vodilnimi motivi se bomo to jesen z lahkoto ponovno spoprijateljile z našo staro znanko, nonšalantnostjo.

Jesenska kolekcija v Reserved-u je oda stilu umetniškega in boemskega oblačenja iz začetka 20 stoletja, ki pa je odrasla s pomočjo modernih krojev in športnih dodatkov. Vzorci ostajajo zvesti retro stilu, materiali nomadskim oblačilom, kroji so prilagojeni mladi buržuaziji, vse pa s pridihom nostalgije. Vendar naj vas romantična atmosfera kolekcije ne zavede; oblikovalci so svoje bogato poznavanje delavnih oblačil uporabili, da bi zagotovili, da so oblačila, ki kolekcijo sestavljajo, hkrati tudi popolnoma funkcionalna. Ta mešanica dela vsak element kolekcije edinstven in bo vaši jesenski garderobi dala navdih originalnosti, ki je značilna za ženske, ki jim je namenjena Reserved kolekcija.

V nadaljevanju preverite čudovite novosti Reserved, s katerimi bomo v svoj slog to jesen vnesle dobro mero boemskega pridiha in unikatnosti!

V. J.

Foto: Reserved

20.jpg1.jpg